su 15.11. kello 10.00
Kustaa Aadolfin kirkko (Alakertaan 144 henkilöä ja lehtereille 36 henkilöä koronapandemian aikana)

Valvomisen sunnuntai

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Saarna ja liturgia Sanna Komulainen, avustaa Kati Ahomaa, kanttorina Hannu Virpi. Anna-Maija Kokkosen vastuuryhmä.

Seurakunnan tilaisuuksissa suositellaan käytettäväksi maskeja valtakunnallisen ohjeistuksen mukaan. Otathan maskeja tarvitsemasi määrän tullessasi kirkkoon ja muihin tilaisuuksiin.