isoskoulutus

pe 20.11. kello 16.00 - su 22.11.
Hirsikankaan leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Lähde mukaan isostoimintaan! Opit paljon tärkeitä taitoja, esimerkiksi ryhmän ohjausta, pelien ja leikkien vetoa, musisointia, hartauksien toteuttamista, sekä ennen kaikkea rentoa yhdessäoloa hyvällä porukalla. Tervetuloa mukaan! Koulutus on maksuton.

Isoskoulutuksessa käydään läpi isostoimintaan liittyviä asioita, mm. ryhmän ohjaamistaitoja, pelien ja leikkien ohjaamista, kristillistä kasvatusta, musiikkia, ongelmatilanteita jne. Yleensä viikonloppuopiskelu alkaa perjantaina noin 16.00 ja päättyy sunnuntaina jumalanpalvelukseen.
Isoskoulutus sisältää 3 viikonloppuleiriä ja muutaman yksittäisen päivätapahtuman. Kouluttajina toimivat pääsääntöisesti seurakunnan nuorisotyönohjaajat sekä vierailevat tähdet.
Isoskoulutus on maksuton, eikä se velvoita ketään ryhtymään isoseksi.

vs. nuorisotyönohjaaja
74100 Iisalmi