su 16.5. kello 12.00
Piirroskuvassa Jeesus seisoo etualalla. Hänen kätensä ovat edessä vierekkäin. Käsistä lähtee ikään kuin kaksi virtaa, jotka yhtyvät. Jeesuksen yläpuolella on valkoinen kyyhkynen. Taustalla näkyy kahdeksan juutalaista temppelipalvelijaa, joilla on kohotetuissa käsissään palmunoksat.
Pyhän Ristin kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 102 henkilöä)

6. sunnuntai pääsiäisestä - Pyhän Hengen odotus - Kaatuneitten muistopäivä

Ennen taivaaseenastumistaan Kristus lupasi omilleen Pyhän Hengen ja kehotti heitä odottamaan tämän lupauksen täyttymistä. Kristuksen lupaama Pyhä Henki luo yhteyden taivaaseen astuneen Herran ja seurakunnan välille, karkottaa pelon ja tekee kristityt osallisiksi Kristuksesta ja hänen lahjoittamastaan pelastuksesta. Pyhä Henki vakuuttaa kristityille, että he ovat Jumalan lapsia ja saavat Jeesuksen tavoin kutsua Jumalaa nimellä Abba, Isä.

Saarna pastori Marjukka Borgman, liturgia Kristiina Turkki, kanttori Annastiina Similä, suntio Merja Niiranen.

Lotta Svärd -järjestön 100-vuotisjuhlamessu. Messun päätteeksi lähetetään seppelpartio Sankariniemen hautausmaalle.