su 16.5. kello 10.00
Kustaa Aadolfin kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 180 henkilöä)

Kristuksen seuraajille on luvattu Pyhä Henki voimaksi ja oppaaksi. 6. sunnuntai pääsiäisestä aiheena on Pyhän Hengen odotus. Odottava seurakunta kokoontuu yhteen. Tervetuloa kirkkoon! Kaatuneiden muistopäivän sanajumalanpalveluksen jälkeen on seppeltenlasku sankarihaudalle Vanhalla hautausmaalla.

Saarna ja liturgia Marjukka Borgman

Kanttori Hannu Virpi

Seppeleenlasku heti jumalanpalveluksen jälkeen Vanhalla hautausmaalla.

Pyhän Hengen odotus

Sunnuntain latinalainen nimi on exaudi (= kuule, Herra). Seurakunta odottaa rukoillen Jeesuksen lupaamaa Pyhän Hengen lahjaa. Pyhä Henki luo yhteyden taivaaseen astuneen Herran ja opetuslasten (seurakunnan) välille, karkottaa pelon ja tekee kristityt osallisiksi Kristuksesta ja hänen lahjoittamastaan pelastuksesta.

Kustaa aadolfin kirkkoon voimme ottaa 90 seurakuntalaista tämän hetken rajoitusten mukaan.

Linkki kirkkovuoden teksteihin