su 29.8. kello 10.00
Kivisessä maastossa makaa haavoittunut ja lähes alastomaksi riisuttu mies. Toinen mies on kumartunut hänen puoleensa ja kannattelee haavoittuneen miehen päätä kädellään. Kuva ilmentää Jeesuksen kertomaan laupias samarialainen -vertausta.
Kustaa Aadolfin kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 180 henkilöä)

14. sunnuntai helluntaista - Lähimmäinen

Jeesus oli elämällään ja opetuksellaan esimerkkinä Jumalan rakkaudesta, joka ylittää kaikki rajat. Tämä esikuva velvoittaa meitä näkemään jokaisessa ihmisessä lähimmäisen. Kristukselta saamme myös voiman hyviin tekoihin lähimmäistemme hyväksi. Ihminen itse ei ole aina tietoinen siitä, että hän hyvää tehdessään toimii Jumalan rakkauden välikappaleena.

Saarna ja liturgia Kristiina Turkki, avustaa Timo Dahlbacka, kanttorina Annastiina Similä. Ari Timosen vastuuryhmä.