Bona Fide -messu

Bona Fide kuorolaisia.
Pyhän Ristin kirkko, Seurakuntatalon ylä- ja alasali

21.sunnuntai helluntaista

Bona Fide -messu  on normaali ehtoollismessu, jossa kuitenkin useita osia eletään ja koetaan Bona Fiden musiikin kautta. Musiikin on säveltänyt Kari Haikarainen ja sanoittanut Oulujoen seurakunnan kappalaisena toimiva Satu Kreivi-Palosaari. Messussa lauletaan myös tilanteeseen sopivia virsiä.
Kreivi-Palosaari toimii liturgina ja saarnaa, kirkkoherra Sanna Komulainen avustaa ja musiikista vastaavat Kari Haikarainen ja Bona Fide.
Bona Fide on latinankielinen ilmaus, joka tarkoittaa "hyvässä uskossa" tai "vilpittömässä mielessä".

Bona Fide-kuoro on johtajansa Kari Haikaraisen kanssa toiminut vilpittömästi ja hyvässä uskossa lähettiläänä armolle. On uskottu, että seurakunnan kuoro voi laulaa rohkeasti myös epäonnistumisesta, kivuista, epävarmuudesta ja peloista.

Messun jälkeen vietämme Kari Haikaraisen lähtöjuhlaa seurakuntatalolla.

Tervetuloa toivottamaan hyviä eläkepäiviä kanttori Kari Haikaraiselle ja viettämään yhdessä juhlaa!