Nenäpäivä Lähetyskirpussa

pe 12.11. kello 10.00 - 14.00
Punainen pallo, jossa teksti: nenäpäivä
Lähetyskirppu

Lähetyskirpussa Nenäpäivän onnenpyörä ja lipaskeräys. Autetaan yhdessä maailman lapsia!

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Iloinen kampanja kutsuu vuosittain suomalaiset auttamaan maailman kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia.

Nenäpäivän lahjoituksilla tuetaan maailmalla lasten koulutusta, terveyttä, turvaa ja ravinnonsaantia. Avun vie perille yhdeksän suomalaista järjestöä: Fida, Kirkon Ulkomaanapu, Pelastakaa Lapset, Plan, SASK, Solidaarisuus, Suomen Lähetysseura, Suomen Punainen Risti ja Unisef.

Näiden järjestöjen pitkäkestoisilla kehitysyhteistyöhankkeilla tuetaan maailman kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.

Tule osallistumaan ja auttamaan!

Linkki Nenäpäivä.fi sivuille

vastaava kirpputorityöntekijä