Yhteinen ruoka-apu

ma 6.12. klo 10.00 – 11.00
Yhteinen ruoka-apu

Lippuniemen seurakuntakoti

Apu on tarkoitettu vähävaraisille sekä haastavassa elämäntilanteessa oleville iisalmelaisille. Ruoka-apua jaetaan maanantaisin klo 10.00-11.00 tai niin pitkään, kuin ruokaa riittää. Jako tapahtuu Lippuniemen srk-kodin pihalla (Kiviahonkatu 18). Ruoka-apuna jaetaan niitä tuotteita, joita kaupat ovat lahjoittaneet jakopäivän aamuna. Huom! Yhteinen ruoka-apu on päihteetön tapahtuma.

Ohjeet koronavirustilanteessa  

Jalan paikalle saapuvat odottavat omaa vuoroaan parkkipaikalla. Jokaisen osallistujan tulee huolehtia turvallisesta välimatkasta toisiin tartuntojen ehkäisemiseksi. Autolla

saapuvat odottavat myös vuoroaan autossa. Paikalla on liikenteenohjaus. Ruokakassit pyritään antamaan hakijoille siten, että kosketusta vältetään.

Huom! Paikalle ei pidä tulla sairaana. 

Ruokakasseja jaetaan yksi kassi asiakasta kohden. Lapsiperheet voivat pyytävät oman perhekassin. Asiakas ei voi saada ylimääräisiä ruokakasseja toiselle henkilölle vietäväksi.  

Ruokakassien kotiinkuljetus on päättynyt!

Ruoka-apuun liittyviin tiedusteluihin liittyen voit soittaa numeroon 044 7335 226 arkisin klo 14-16. Yhteydenottopyynnön voi tehdä myös sähköpostitse diakonia.iisalmi@evl.fi.   

Yhteisen ruoka-avun järjestämisessä ovat mukana Iisalmen Adventtiseurakunta, Iisalmen Helluntaiseurakunta, Iisalmen ev.lut. seurakunta, Pysäkki ry sekä Iisalmen Vapaakirkko. 


Järjestäjä

Iisalmen seurakunta

Ota yhteyttä

johtava diakoniaviranhaltija
Iisalmen seurakunta
(017) 833 51
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi

diakonian ja lähetyksen lähiesimies