Jouluyön messu

pe 24.12. klo 23.00
Kirkossa olevan kuusen oksilta riippuu paperisia enkeleitä. Kuusen oksilla loistaa kynttilöitä.

Kustaa Aadolfin kirkko (Kirkossa on käytössä 1/3 osa paikoista koronarajoitusten vuoksi)

Verkkotapahtuma

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tapahtuma tallennetaan

Jouluyö - Teille on syntynyt Vapahtaja!

Jouluyö on Kristuksen syntymisen yö. Seurakunta kuulee enkelin viesti: "Tänään on teille syntynyt Vapahtaja!"

Mitä sinulle merkitsee Iisalmen seurakunnan vuonna 1627 valettuun kirkonkelloon kirjoitettu enkelin viesti: "Gloria in excelsis Deo!" Eli "Jumalalle kunnia korkeuksissa!" Entä enkelin lupaus rauhasta ja Jumalan rakkaudesta?

Jouluyön messussa eli enkelten messussa saarnaa ja liturgina palvelee pastori Kristiina Turkki, kanttorina Hannu Virpi ja suntiona Ulla Heide. Liisa Toivasen vastuuryhmä. Anni Komulainen ja Hanna Rönkkö laulavat. Kristian Aulakoski, trumpetti.

Jouluyön messu striimataan Iisalmen seurakunnan YouTube-kanavalle, jossa se on nähtävissä kahden viikon ajan.

Jouluyön messu on kuunneltavissa Radio Sandelsin välityksellä. Radio Sandelsin taajuudet:

Jumalanpalveluksissa kirkoissa on käytössä 1/3 paikoista. Katsothan tarkemmat tiedot nettisivuiltamme.

Kustaa Aadolfin kirkko osallistujamäärä 400 henkilöä.

Edellytämme maskin käyttöä.