Yhteinen ruoka-apu

ma 11.4. klo 10.00 – 11.00
Yhteinen ruoka-apu

Lippuniemen seurakuntakoti

Apu on tarkoitettu vähävaraisille sekä haastavassa elämäntilanteessa oleville iisalmelaisille. Ruoka-apua jaetaan maanantaisin klo 10.00-11.00 tai niin pitkään, kuin ruokaa riittää. Jako tapahtuu Lippuniemen srk-kodin pihalla (Kiviahonkatu 18). Maanantain ollessa arkipyhä jako siirtyy tiistaille. Ruoka-apuna jaetaan niitä tuotteita, joita kaupat ovat lahjoittaneet jakopäivän aamuna. Huom! Yhteinen ruoka-apu on päihteetön tapahtuma.

Ohjeet koronavirustilanteessa

Jalan paikalle saapuvat odottavat omaa vuoroaan parkkipaikalla. Jokaisen osallistujan tulee huolehtia turvallisesta välimatkasta toisiin tartuntojen ehkäisemiseksi. Autolla saapuvat odottavat myös vuoroaan autossa. Paikalla on liikenteenohjaus. Ruokakassit pyritään antamaan hakijoille siten, että kosketusta vältetään.

Huom! Paikalle ei pidä tulla sairaana

Ruokakasseja jaetaan yksi kassi asiakasta kohden. Lapsiperheet voivat pyytävät oman perhekassin. Asiakas ei voi saada ylimääräisiä ruokakasseja toiselle henkilölle vietäväksi.

Ruokakassien kotiinkuljetus on päättynyt!

Tiedustelut voit tehdä diakoniatyöntekijöille sähköpostitse diakonia.iisalmi@evl.fi.

Yhteisen ruoka-avun järjestämisessä ovat mukana Iisalmen Adventtiseurakunta, Iisalmen Helluntaiseurakunta, Iisalmen ev.lut. seurakunta, Pysäkki ry sekä Iisalmen Vapaakirkko.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

johtava diakoniaviranhaltija