Retki Lähetysjuhlille Ouluun

la 21.5. klo 6.00 – 23.00
Retki lähetysjuhlille Ouluun  21.5.2022

Oulu

Lähde mukaan Suomen Lähetysseuran Lähetysjuhlille. Samaan aikaan Oulussa on myös Kirkkopäivät.

Lähtö Iisalmesta n klo 6 ja paluu illalla n klo 23. Aikatauluun voi tulla pieniä muutoksia esim. mistä seurakunnista on lähtijöitä yhteiskuljetukseen. Retki on ilmainen (rovastikunta maksaa linja-auton), jokainen osallistuja vastaa itse ruokailuista, ohjelmista ym ja niihin liittyvistä kuluista.

Lähetysjuhlien ohjelma la 21.5.

Mielen kielin – tarinoita ihmisyydestäLinkki avautuu uudessa välilehdessä
La klo 10, Tuomiokirkko
Musiikin ja tarinoiden kautta vähemmistön ja valtakielen asemaa eri näkökulmista; Lähetysseuran ja Pipliaseuran yhteisessä tilaisuudessa mukana mm. Riikka-Maria ja Tomas Kolkka Thaimaasta.

Kuuntelenko? Ymmärränkö? Kunnioitanko?Linkki avautuu uudessa välilehdessä
La klo 12, Tuomiokirkko
Miten kunnioittavaa ja tasavertaista keskustelua voidaan tuoda lisää omaan lähipiiriin, Suomeen ja koko maailmaan? Näkökulmia avaamassa Anneli Nieminen, Henry Helakorpi ja Niko Humalisto.

Lähetysseuran luottamushenkilökahvit
La klo 13, Keskustan seurakuntatalon iso sali
Tervetuloa seurakuntien luottamushenkilöt kahvittelemaan Lähetysseuran palvelupäälliköiden kanssa ja kuulemaan ajankohtaisia kuulumisia lähetystyöstä sekä siitä, miten sinä voit seurata seurakuntasi lähetysvarojen käyttöä. Ilmoittaudu täällä.

Sinä katat minulle pöydänLinkki avautuu uudessa välilehdessä
La klo 14, Tuomiokirkko
Pääsemme ruokateeman merkeissä kurkistamaan suomalaiseen ja kambodzhalaiseen sekä koko maailman todellisuuteen. Tarjolla on myös hengen ravintoa.

Afrikkalainen gospelmessuLinkki avautuu uudessa välilehdessä
La klo 18, Tuomiokirkko
Nuorten toteuttama gospelmessujen klassikko, isosten ja missionuorten siunaaminen tehtäviinsä.

Lähtö takaisin Afrikkalaisen gospelmessun jälkeen.

Samaan aikaan Oulussa on Kirkkopäivät, jonka ohjelmiin voi myös halutessaan osallistua. Osa ohjelmista on maksullisia (jokainen maksaa itse). Lisätietoa www.kirkkopaivat.fi

Ilmoittautumiset 13.5. mennessä Heli Heikkinen p. 044 7335255 tai Jari Nousiainen 044 7335262 (lomalla 26.4. saakka).

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Lähetysjuhlat Oulussa