Isoskoulutus 2022-2023

Iisaaren leirikeskus

Sinustako isonen?

Koulutuksessa käydään läpi isostoimintaan liittyviä asioita, mm. ryhmän ohjaamistaitoja, pelien ja leikkien ohjaamista, kristillistä kasvatusta, musiikkia, ongelmatilanteita jne. Yleensä viikonloppuopiskelu alkaa perjantaina noin 16.00 ja päättyy sunnuntaina jumalanpalvelukseen.
Isoskoulutus sisältää 4 viikonloppuleiriä ja muutaman yksittäisen päivätapahtuman. Kouluttajina toimivat pääsääntöisesti Iisalmen ja Sonkajärven seurakuntien nuorisotyönohjaajat sekä vierailevat tähdet.
Isoskoulutus on maksuton, eikä se velvoita ketään ryhtymään isoseksi.

Ensimmäinen isoskoulutusviikonloppu järjestetään kahdessa osassa. Ensimmäinen viikonloppu on 2.-4.8.2022 Iisaaressa ja toinen 14.-16.10.2022 Hirsikankaan leirikeskuksessa. Ilmoitamme tiistaina 30.8. että kumpi isoskoulutusviikonlopuista on sinun viikonloppusi. Lisätietoa Veera Väisäseltä ja Katja Ollikaiselta.

Lisätietoa voit lukea täältä

• Nuorille Nuorille