Tehdään hyvää! - Kuopion hiippakunnan nuorisotapahtuma Iisalmessa

la 1.10. klo 10.30 – 18.30
Kun koneeseen laitetaan pulputtamaan lähimmäisen rakkautta, hyviä ideoita ja loistotyyppejä syntyy Tehdään hyvää -tapahtuma!

Seurakuntatalo

Tapahtuma tarjoaa kiinnostavaa tekemistä, elämyksiä ja uusia kokemuksia, joissa usko, toivo ja rakkaus ovat läsnä. Kurkkaa ohjelmasta sinulle sopiva työpaja, funtsi oletko kisaaja vai kannustaja ja lähde viettämään taatusti tapahtumarikas ja hauska päivä Iisalmeen.

Tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa 1.5. ja päättyy 10.9. Linkin ilmoittautumiseen/yhteystiedot löydät tältä sivulta 1.5. alkaen.

 

Ohjelma

  • 10.00 Ilmoittautuminen avautuu
  • 11.00 Avajaiset ja messu, Iisalmen Pyhän Ristin kirkko, Armo-bändi, Ossi Jauhiainen, piispa Jari Jolkkonen, Anu Backman
  • 12.30 Ruokailu
  • 13.15 Toimintapajat 1 ja Ohjaajataitajakisa
  • 14.15 Toimintapajat 2
  • 15.15 Toimintapajat 3
  • 16.30 Tehdään hyvää! -salibandyottelu, Iisalmen Liikuntahalli
  • 17.15 Nuoren seurakunnan veisut 2020 -yhteislaulut, Armo ja Ossi Jauhiainen

Kiinnostaako sinua American Gospel Workshop? Escape Room? tanssi? Vai lähdetkö kisaamaan ohjaajantaidoista?

Tule kokemaan jotain hauskaa ja oppimaan pajoissamme, joissa on varmasti jokaiselle jotain! American Gospel Workshop, Laulutuuli, Ilmaisutaito, Haastavat tilanteet kerhossa ja leirillä, Pelit ja leikit, Escape Room, Kädentaidot, Piirrän sinuun tarinan, Bible Journaling, Sirkus, Satuhieronta, Ensiapu, Tanssi, Tube/pelivideo, Video, Changemaker, Rukoushelmet, Ilmasto, Tiedepaja, Pähee, Liikunta, Kerhonohjaajatapaaminen, Wanhat ohjaajat – sekä Ohjaajataitajakisa.

Ohjaajataitajakisoissa taidot ja nokkeluus laitetaan peliin

Kuopion hiippakunnan kolmannessa ohjaajataitajakisassa osallistujat kisaavat taidoissa ja nokkeluudessa eri lajeissa. Lajit liittyvät kerhonohjaajan ja isosen tehtäviin ja kysyvät näppäryyttä, nopeutta ja osaamista. Jokaisesta seurakunnasta voi osallistua yksi kolmen hengen joukkue. Kisa toteutetaan yhtenä työpajana Iisalmen kulttuurikeskuksessa. Kisaan ilmoittaudutaan tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa hauskaan kisaan!

Tehdään hyvää! -salibandyottelussa kerätään salibandymailoja ja nalleja lahjoitettaviksi lapsille ja nuorille

Mukana ottelun järjestämisessä on monia hyväntekeväisyystapahtumia ideoinut Sukevan Sulttaani Mika Hujanen. Sekajoukkueet kootaan seurakuntien nuorista ja tunnetuista suomalaisista, joiden nimet julkaisemme myöhemmin. Tule pelaamaan ja kannustamaan!

 

Sinä olet tervetullut mukaan!

  • Nuorille Nuorille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Iisalmen seurakunta ja Iisalmen rovastikunta, Lasten ja nuorten keskuksen Itä-Suomen piiri, Lasten ja nuorten keskus ry, Kuopion hiippakunta