Ruoka-avun jako

ma 8.5. klo 10.00 – 11.00
Kuvassa valkealla pohjalla ympyrän muodossa teksti yhteinen ruoka-apu Iisalmi. Tekstin sisällä kuva kädestä ja leivästä.

Lippuniemen seurakuntakoti

Apu on tarkoitettu vähävaraisille sekä haastavassa elämäntilanteessa oleville iisalmelaisille, joille on diakoniatyöstä myönnetty ruokakassikortti. Jaamme kauppojen ylijäämäelintarvikkeita valmiiksi kasseihin pakattuna ja sisältö vaihtelee kaupoista tulleiden ruokalahjoitusten mukaisesti. Ruokakasseja jaetaan yksi kassi ruokakuntaa kohden.

Ruoka-apua jaetaan Lippuniemen seurakuntakodilla (Kiviahonkatu 18) parittomilla viikoilla maanantaisin klo 10.00-11.00. Mikäli jakopäivä on arkipyhä, siirtyy ruoka-avun jakaminen seuraavalle arkipäivälle. 

Pyrimme varaamaan jokaiselle kerralle ruokakasseja siten, että niin että ne riittävät kaikille ruokakassikortin saaneille ruokakunnille. Siksi jonottamaan ei tarvitse/ kannata tulla etukäteen, vaan voit käydä klo 10-11 välillä sinulle parhaiten sopivana aikana. 

Ruoka-avun saamiseksi hakijalla tulee olla ruokakassikortti, jonka voi myöntää diakoniatyöntekijä. Lisätietoja ruokakassikortista löytyy seuraavan linkin takaa: Ruoka-apu

  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Iisalmen Ruoka-avun järjestämisessä Iisalmen ev.lut seurakunnan yhteistyössä toteuttamassa ovat Iisalmen Adventtiseurakunta, Iisalmen Helluntaiseurakunta, Pysäkki ry sekä Iisalmen Vapaakirkko.

Ota yhteyttä

johtava diakoniaviranhaltija
044 7335 202
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi

diakonian ja lähetyksen lähiesimies