Tiekirkko

pe 4.8. klo 10.00 – 18.00
Kustaa Aadolfin kirkko ulkoa päin kesällä.

Kustaa Aadolfin kirkko

Tiekirkko matkasi varrella on avoinna sinua varten - pysähdy toisenlaiseen taukopaikkaan! Tiekirkkoon saa tulla aukioloaikoina vapaasti ja matalalla kynnyksellä ihailemaan ainutlaatuista historiaa ja tunnelmaa. Tiekirkkoon on vapaapääsy. Kustaa Aadolfin kirkko avoinna 6.6.-11.8. ma-pe klo 10.00-18.00. Tervetuloa!

Vierailemalla Kustaa Aadolfin kirkossa saat tilaisuuden nähdä upeaa arkkitehtuuria, kuulla tarinoita paikallisesta historiasta tai hiljentyä hetkeksi omien ajatustensa äärellä. Paikalla on kaksi tiekirkko-opasta, Sara Halonen ja Vili Kumpulainen. Myös kirkkomuseo on avoinna. 

Tiekirkko suljettu juhannusaattona pe 23.6.2023

Voit tutustua Kustaa Aadolfin kirkoon virtuaalikierroksellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (virtualtours.rvn-consulting.fi/).

Mitä Tiekirkot ovat?  

Tiekirkot ovat pääteiden varsilla olevia kirkkoja, jotka pitävät ovensa auki kesällä ja näin tarjoavat levähdyspaikan matkailijoille aina kesäkuun alusta elokuun puoliväliin asti.  

Ensimmäiset Tiekirkot avautuivat Suomeen 1990-luvun alussa, jolloin avoinna oli muutama kirkko Pohjois-Suomessa. Saksasta lähtenyt idea avointen ovien kirkoista on vuosien mittaan laajentunut koko Suomeen.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Lisätietoa Kustaa Aadolfin kirkon historia Linkki avautuu uudessa välilehdessä