Uutiset

Uutislistaukseen

Tehdään hyvää! -tapahtuma kokoaa nuoria Iisalmeen

Kuopion hiippakunnan nuorisotapahtuma Tehdään hyvää! Kokoaa Iisalmeen 1.10.2022 satoja nuoria viettämään tapahtumarikasta päivää. Päivä tarjoaa nuorille kiinnostavaa tekemistä, elämyksiä ja uusia kokemuksia, joissa usko, toivo ja rakkaus ovat läsnä. 

Piirretty moottori, teksti: Tehdään hyvää!

Tapahtumapäivä käynnistyy avajaisilla ja messulla Pyhän Ristin kirkossa, jossa mukana on piispa Jari Jolkkonen. Musiikista vastaavat Armo -bändi ja viime vuonna vuoden kanttoriksi valittu Ossi Jauhiainen. 

Päivän aikana nuorille on tarjolla toimintapajoja, kuten American Gospel Workshop, ilmastopaja ja sirkuspaja. Toimintapajoissa halukkaat kisaavat myös kerhonohjaaja taidoista Ohjaajataitajakisoissa. 

Päivä huipentuu päätöstapahtumaan Iisalmen Kulttuurikeskuksella. Päätöstapahtumassa on muun muassa Iisalmen naisvoimistelijoiden näytös, Ohjaajataitajakisan finaali, Mika “Sukevan sulttaani” Hujasen kannustus tekemään hyvää sekä Armo-bändi, Ossi Jauhiainen ja Nuoren seurakunnan veisut –yhteislaulua. Hujasen johdolla tilaisuudessa kerätään nalleja jaettavaksi hyväntekeväisyytenä perheisiin. Samalla kannustetaan pieniinkin hyviin tekoihin. 

Tehdään hyvää! -nuorisotapahtuman järjestävät Iisalmen seurakunta ja Iisalmen rovastikunta, Lasten ja nuorten keskuksen Itä-Suomen piiri, Lasten ja nuorten keskus ry ja Kuopion hiippakunta. 

2022-09-30 07:36:03.0