lina-trochez-ktPKyUs3Qjs-unsplash.jpg

Keskustelutukea iisalmelaisille yrittäjille korona-ahdingossa

8.5.2020 15.33

”Yrittäjyys ja sen haasteet koskevat koko ihmistä ja hänen lähipiiriään ja saattaa vaikuttaa ihmisen omanarvontuntoon, elämänuskoon, perusluottamukseen, ihmissuhteisiin, hengellisyyteenkin. Nämä teemat ovat meille seurakuntatyön ammattilaisina ihan sitä ydinosaamisaluetta.”

Iisalmen seurakunnassa on virinnyt huoli korona-ahdinkoon joutuneista yrittäjistä tällä seudulla. Seurakunta aloittaa keskustelutuen tarjoamisen tavoitteena tukea ja rohkaista alueen yrittäjiä ja ex-yrittäjiä.

”Me tarjoamme nyt arvostelematonta kuuntelua ja kannattelevaa matkakumppanuutta yrittäjien omaan tilanteeseen. Seurakunnan työntekijöistä meitä on mukana tässä projektissa "duo", joista molemmilla on omakohtaista tai perhepiirin kautta kokemusta yrittäjyydestä. ” – seurakuntapastori Pirkko Olanterä Iisalmen seurakunnasta.

Keskustelutukea yrittäjille tarjoaa kolme Iisalmen seurakunnan työntekijää. Diakoniatyöntekijä Tanja Reinikainen, joka tulee yrittäjäperheestä. Teologian maisteri Pirkko Olanterä toimii pappina, sielunhoitajana ja retriitinohjaajana. Hänellä on koulutus TRE –stressinpurkumenetelmän –ohjaajana ja hän on toiminut myös Ihminen tavattavissa-terapeuttina. Hän on hyvinvointialan ex-yrittäjä ja hänen puolisonsa on yrittäjä.

Keskustelutukea voi saada lähi- tai etätapaamisena. Ajan keskustelulle voit varata suoraan Pirkolta tai Tanjalta.

Mahdollisuus on myös useamman kerran jatkuvaan keskustelutukeen. Palvelu on täysin maksuton ja työntekijät ovat vaitiolovelvollisia.

Seurakuntapastori Pirkko Olanterä

Puh. 044 7335 249, pirkko.olantera@evl.fi