Iisalmen srk uutinen kuva verkko-1.png

Iisalmen seurakunta aloittaa Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän tarjoaminen koronavirusmaskien jakamisen vähävaraisille 31.8.

27.8.2020 14.07

Jakaminen alkaa maanantaina 31.8. klo 10-11 Lippuniemen seurakuntakodin pihalla osoitteessa Kiviahonkatu 18. Jakelu tapahtuu Iisalmessa ainoastaan Ruoka-apu –tapahtuman yhteydessä, keskustan seurakuntatalolta maskeja ei ole saatavana.

Koronavirussuojamaskit on tarkoitettu Iisalmen alueen vähävaraisille asukkaille. Maskit ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksen mukaisia maksuttomia koronavirusmaskeja. Jaettavat suojamaskit ovat kangasmaskeja, jotka pestään 60 asteen pesussa. Maskin mukana jaetaan sen käyttö- ja pesuohje.

Mikäli Ruoka-apu -tapahtumassa jaettavat maskit pääsevät maanantaina 31.8. loppumaan, on niitä saatavilla taas seuraavassa Ruoka-apu -tapahtumassa.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueen vähävaraisille jaettavien koronavirusmaskien jakelusta vastaavat alueen seurakunnat.

Lisätietoja: vs. johtava diakoniaviranhaltija Tanja Reinikainen, tanja.reinikainen@evl.fi, 044 7335 228.

Ruoka-apu -tapahtumat

Katso tapahtumakalenteri tästä