Uutiset

Uutislistaukseen

Kustaa Aadolfin kirkon sisätilaa alttarilta päin kuvattuna. Ruutukauppaus Kustaa Aadolfin kirkon virtuaalikierrokselta.

Tervetuloa tutustumaan Kustaa Aadolfin kirkkoon virtuualikierroksen avulla

21.12.2021 07.50

Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkossa voi tehdä nyt virtuaalisen kierroksen ajasta, paikasta ja kelistä riippumatta. Voit kurkistaa Pohjois-Savon vanhimpaan käytössä olevaan kirkkoon nettiselaimella. 

Virtuaalikierrokselle voi lähteä täältä. (virtualtours.rvn-consulting.fi)

Virtuaalikierros avaa toisenlaisen mahdollisuuden tutustua kirkkotilaan erilaisista kuvakulmista. Kirkkosalia voi katsella muun muassa alttaripöydän takaa, ihailla kirkkoa lehteriltä tai kurkistaa sakastiin. Samalla voi tutustua myös kirkkomuseoon.  

Kustaa Aadolfin kirkko on jo kolmas kirkko samalla niemellä. Se valmistui vuonna 1779 ja on vanhin Pohjois-Savon nykyisistä kirkkorakennuksista. 

-Tervetuloa tutustumaan meille rakkaaseen kotikirkkoon virtuaalisesti. Perinteisen kirkkomme virtuaaliesittelyyn voi käydä tutustumassa joulun lomassa. On hienoa, että tämä valmistui näin jouluksi ja voi ilahduttaa seurakuntalaisia näinä poikkeusaikoina, kun rakkaaseen kirkkoon pääsee rajoitetusti paikalle. Unohtamatta striimattuja jumalanpalveluksia ja radiointia, toteaa Iisalmen seurakunnan kirkkoherra Sanna Komulainen. 

Virtuualikierroksen on valmistanut RVN Consulting. 

Lisätietoja: Iisalmen seurakunta, kirkkoherra Sanna Komulainen, 044 733 5200, sanna.komulainen@evl.fi