Päiväkerhoon ilmoittautuminen

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatustoimintaa 2–6-vuotiaiden lasten parissa. Se on lasten oma kerho, jonne lapsi jää toisten lasten ja lastenohjaajien seuraan. Iisalmen seurakunnan jokaisessa päiväkerhoryhmässä työskentelee kaksi koulutettua lastenohjaajaa.

Taaperoryhmiin (v. 2015 - 31.7.2016 synt. lapset) ja päiväkerhoryhmiin (v. 2012-2014 synt. lapset)  voi tulla mukaan myös kesken kauden, mikäli ryhmään mahtuu.  Lisätietoa päiväkerhoista ja ilmoittautumiseen liittyen antaa Anu Naakka p. 044-7335 225, anu.naakka@evl.fi.

Päiväkerhojen sivulle►

Verkkolomake

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa päiväkerhoihin (v. 2012 - 31.7.2016 synt.lapset) syntyneitä lapsia ympäri vuoden. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia, joita ilman lomaketta ei voi lähettää. Otamme sinuun yhteyttä ja varmistamme lapsen kerhopaikan kun ilmoittautuminen on saapunut.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.