Iäkäs mies. Yhteisvastuun logo. Teksti: Eniten vanhuudessa yllättää köyhyys.

Yhteisvastuukeräys

Seurakuntamme Yhteisvastuukeräys 2021

Yhteisvastuukeräys järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisen haastavissa olosuhteissa. Perinteisiä Yhteisvastuu –tapahtumia on aiempaa vähemmän koronarajoitusten puitteissa, epävarmoissa olosuhteissa.  Ihmisiä kannustetaankin nyt auttamaan taloudellisessa ahdingossa olevia ikäihmisiä osallistumalla keräykseen myös suorien lahjoitusten avulla.

Lahjoita Iisalmen seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen

Verkkolahjoituslomakkeen kautta tästä (Siirryt linkistä Yhteisvastuun Iisalmen seurakunnan verkkolahjoituslomakkeelle)

Mobiililahjoitus

Iisalmen seurakunnan MobilePay -lahjoitusnumero 49441

Tapahtumat

• su 16.5 klo 18 Kevät virttä laulaa maa- konsertti lauluyhtye Vocallan kevätkonsertti
  • pe 21.5 klo 10-14 Yhteisvastuu tapahtuma Lähetyskirpussa. Lipaskeräys ja pika-arpoja myynnissä. Pieniä musiikkihetkiä.
  • pe 18.6 klo 10-14 Yhteisvastuu tapahtuma Lähetyskirpussa. Kotileivonnaisia, lipaskeräys ja pika-arpoja myynnissä
  • ke 7.7 klo 19 Lauluja näitä aikoja varten Yhteisvastuukonsertti Kustaa Adolfin kirkossa. Esiintyjinä Gospeliako? lauluyhtye Maaningalta. Vapaa pääsy ja kolehti Yhteisvastuukeräykselle.
  • Lipaskeräys kaupoissa järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Myytävät tuotteet

Yhteisvastuukeräyksen hyväksi on myynnissä villasukkia ja -lapasia yhteisvastuukeräyksen logolla. Neuleet tehdään tilauksesta. Sukkaparin hinta on aikuisilla 15 euroa ja lapsilla 10 euroa ja lapasten hinta on aikuisilla 10 euroa ja lapsilla 5 euroa. Tuotteet neulotaan Nalle-langasta.

Tilatessasi sukkia mittaa jalkapohjasi pituus kantapäästä pottuvarpaan kärkeen. Kengän koon ja tuon mitan avulla saat varmasti sopivat sukat.  Lapasia tilatessasi mittaa kätesi ranteesta keskisormen kärkeen ja vielä peukalohangasta etusormen kärkeen.

Voit myös esittää väritoiveen neuleen päävärin ja kuvion värin suhteen.

Tilaukset diakoniatyöntekijä Minna Heinoselle minna.heinonen@evl.fi tai 044-7335222.

Uutiset

Ikäihmisten vaikeuksissa korostuvat nyt taloudelliset ongelmat ja yksinäisyys - Yhteisvastuu keräys alkaa

Yhteisvastuu on evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys ja lähimmäisenrakkauden kansanliike, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehittyvissä maissa. Keräykseen osallistuvat kaikki Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat. Keräyksen suojelijana toimii tasavallan presidentti. Lue lisää Yhteisvastuukeräyksestä (Siirryt yhteisvastuu.fi -sivustoon)

Yhteisvastuun logo. Teksti: Anna MobilePay-lahjoitus seurakuntamme yhteisvastuukeräykseen numeroon 49411.

johtava diakoniaviranhaltija
74100 Iisalmi

diakonian ja lähetyksen lähiesimies

Kuvan vasemmassa yläreunassa teksti tilaa sukat tai lapaset. Oikeassa yläreunassa neljä yhteisvastuuvillasukkaa. Vasemmassa alakulmassa kuvat kolmesta yhteisvastuu lapasparista ja oikeassa alareunassa teksti Yhteisvastuu, lähimmäisen rakkauden kansanliike