Iisalmen Lähetyskirppu
Lähetyskirppu

Iisalmen seurakunnan Lähetyskirppu keskellä kaupunkia

Lähetyskirppu sijaitsee Iisalmen keskustassa, Kauppahallin kupeessa, osoitteessa Kauppakatu 15, 74100 Iisalmi. 

Lähetyskirppu on avoinna ma-pe klo 10-14. Tervetuloa edullisille ostoksille ja samalla voit tehdä hyvää. Lähetyskirpun toiminta ja tuotto on suunnattu auttamaan lähimmäisiä kaukana ja lähellä. Tuotto ohjataan Suomen ev.lut. kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta Iisalmen seurakunnan nimikkolähettien ja -kohteiden työn tukemiseen. 

Lähetyskirpun puhelinnumero on 040 482 1938.

 

Maksutavat

Lähetyskirpussa on käytössä maksupääte, joten ostokset voi maksaa joko pankkikortilla taikka käteisellä.

Kuljetuspalvelu

Huonekalujen kuljetus järjestetään keskiviikkoisin. Kuljetusmaksu on 5 euroa keskustan alueella.

Lähetyskirppuun lahjoittaessasi huomioithan seuraavat asiat

Otamme vastaan ehjiä ja puhtaita lasten, nuorten ja aikuisten vaatteita, sekä kodin irtaimistoa, urheiluvälineitä ja leluja. Toimivat kodinkoneet voit myös lahjoittaa  Lähetyskirppuun. Lahjoitukset voit tuoda Kirppuun aukioloaikoina. Takapihalla on kontti, johon voit tuoda ,lähinnä tekstiilitavaraa, Kirpun ollessa kiinni. Huonekalulahjoituksia otamme mielellämme vastaan, mutta niistä on hyvä sopia etukäteen, jotta voimme varmistaa, että myymälässä on tilaa. Lämmin Kiitos lahjoituksestasi jo etukäteen; sillä on kokoaan suurempi merkitys!

Näitä emme ota vastaan

Lahjoitukset ovat tärkeitä Kirpun toiminnalle, mutta osa saamistamme lahjoituksista ovat valitettavasti myynti- ja käyttökelvottomia. Tällaisia ovat esimerkiksi

  •  Irralliset sähköjohdot ja aikansa eläneet / rikkinäiset sähkölaitteet
  •  Vanhat tietokoneet
  •  Likaiset vaatteet ja tavarat
  •  Rikkinäiset ja vajavaiset kalusteet (esim. osa lastulevyhyllyköstä).

Kaikki nämä esimerkit kuuluvat jätelajittelukeskukseen, ei kirpputorille. Ne vievät meillä turhaan tilaa ja jätekustannukset koituvat Kirpun maksettaviksi. Toivomme siis, että saisimme vain vastuullisesti lahjoitettuja tuotteita, joista on oikeasti hyötyä tarvitseville. Kiitos!

Korjausompelu

Meillä toimii myös korjausompelupalvelu esim. vetoketjujen, lahkeiden/hameiden lyhennys ja vaatteiden pientä korjausta. Pieniä verhoilutöitä. Tiedustelut: puh.040 482 1938.

Lähetyskirppu on kirpputori, joka on toiminut yli 20 vuotta vapaaehtoistyövoimalla ja lahjoitusten varassa

Vapaaehtoiseksi Lähetyskirppuun

Lähetyskirpun toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan. Viikoittain kymmeniä vapaaehtoisia työskentelee mm. lajittelussa, hinnoittelussa, kassalla, kuljetuksessa sekä myymälän järjestelyissä huonekaluosastolla, vaatteiden järjestelyissä, astiaosastolla, sähkö- ja elektroniikkatuotteiden testaamisessa ym. Yleensä "työvuorot" kestävät noin kello 9-14. Mikäli haluaisit toimia vapaaehtoisena Lähetyskirpussa, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetyskirppu logo
Lähetyskirppu

Ota Yhteyttä

lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja
Ilvolankatu 14 b
74100 Iisalmi

Osaamisalueena lähetystyö, kansainvälinen vastuu ja vapaaehtoistoiminta

Lähetyskirpun sijainti