Ristiäiset

Onneksi olkoon, perheeseenne on syntynyt uusi ihminen! Kasteessa ihminen saa jotain, minkä vain Jumala voi hänelle lahjoittaa: uskon, armon ja pelastuksen.

Ristiäiset voi järjestää kotona, kirkossa tai muussa juhlaan sopivassa tilassa, vaikka jumalanpalveluksen yhteydessä. Suositus on, että lapsi kastetaan kahden kuukauden kuluessa syntymästä. Aikuiskasteen saa kastamaton aikuinen, joka haluaa liittyä kirkon jäseneksi.

Kummien valinnasta, etu-, ja sukunimilaista, kastetilaisuuden järjestämisestä ynnä muusta mieltä askarruttavasta ristiäisiin liittyvästä asiasta saat tietoa Palvelutoimisto ja keskusrekisteristä. Sieltä voit myös varata papin kastetilaisuuteen ja tehdä mahdolliset seurakunnan tilojen vuokraukset.

Siirry soittamaan 044 7335 202

► Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri

► Tilojen palveluhinnasto

► Vauvan ensimmäinen juhla – Opas omannäköisiin ristiäisiin

Kaste.fi

Tietoa ja vinkkejä ristiäisten järjestämiseen.

Tietoa uudesta etu- ja sukunimilaista, joka astui voimaan 1.1.2019

Kaste