Lapsen kädet ristissä.

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lastenkirkko, paikka hiljentymiseen, juhlan kokemiseen ja raamatunkertomusten pohtimiseen yhdessä toisten lasten kanssa ja turvallisen aikuisen ohjauksessa. Pyhäkoulut ovat kaikille avoimia ja niihin voi tulla mukaan milloin vain.

Pyhäkouluja on erilaisia, tutustu ja tule mukaan!

Lapsityönohjaaja Janne Kiimalainen ottaa vastaan Pyhäkouluun liittyviä ilmoittautumisia, toiveita ja tiedusteluja.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu on eskarilaisten oma pyhäkoulu jossa saa mukavaa pyhäkoulupostia kerran kuussa. Kirje sisältää kirkkovuoden teemoihin liittyvää lukemista ja puuhaa. Voit ilmoittautua mukaan eskarilaisten kirjepyhäkouluun

Pienten pyhikset

Pienten pyhis  on pienille lapsille suunniteltu pyhäkouluhetki, joka on kestoltaan n 30 min.

Lippuniemen seurakuntakodilla (Kiviahonkatu 18), keskiviikkona 22.1., 19.2., 18.3., 15.4., ja 20.5., klo 9.30.

Peltosalmen Peltokodossa (Asuntopolku 4), maanantaina 27.1., 24.2., 23.3., 20.4., ja 25.5., klo 9.00.

Kaiken ikäisten pyhäkoulut

Kaiken ikäisten pyhäkoulut kokoavat yhteen lapsia, vanhempia, hoitajia ja vanhuksia.

Runnilla, Kartanomäen hoitokodilla, Runnintie 462. (tied. 0500 276 300)

Pihlajaharjussa, Attendon hoitokodilla, Torpparintie 3. Pop up pyhäkouluja kevään ja kesän aikana hoitokodin pihalla.

Kotipyhäkoulut

Kotipyhäkoulujen kokoontumisten ajankohdista lisää kertoo pyhäkoulunohjaaja, jonka yhteystieto löytyy pyhäkoulupaikan yhteydestä..

Runnilla, Kultavuorentie 22, joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 18. (tied. 040 5085 855)

Kotikylässä, Muilulla, Martikkalantie 3. (tied. 044 5121 882)

Itälahdessa, Snellmanilla (tied. 050 4946 147)

Hernejärvellä, kodeissa (tied. 050 3212 244)

Kirkkomuskari

Kirkkomuskari on musiikillinen pieni pyhäkouluhetki, jossa lauletaan, leikitään ja musisoidaan yhdessä kirkkovuoden teemojen mukaan. Kesto n 30 min.

Perhekeskus Onni ja Ilonassa, Pohjolankatu 6., keskiviikkona 8.1., 5.2., 4.3., 8.4., ja 6.5.., klo 10.

Vauvakirkkomuskari

Vauvakirkkomuskari on vauvan ja oman aikuisen yhteinen vuorovaikutuksellinen "kirkkohetki", jossa lauletaan, liikutaan ja hiljennytään yhdessä. Vauvakirkkomuskari alkaa Perhekeskus Onni ja Ilonassa, Pohjolankatu 6., torstaina 4.6., klo 12. Muskari jatkuu joka toinen viikko syyskuun loppuun saakka. Tähän muskariin ovat tervetulleita kaikki vauvaperheet.

Pop up- ja hiekkalaatikkopyhäkoulut

Iisalmen seurakunta järjestää Pop up - ja hiekkalaatikkopyhäkouluja leikkikentillä, pihoilla tai muissa lapsille sopivissa paikoissa ja tapahtumissa ympäri Iisalmea. Kaikille avoimet pyhäkoulut toteutetaan yhdessä lasten kanssa.

Ehdota pyhäkoulupaikkaa tai kutsu pyhäkoulu kotiinne. Toiveita vastaanottaa lapsityönohjaaja Janne Kiimalainen.

Pyhäkouluihin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.  Pop up-pyhiksen ajan ja paikan löydät tapahtumakalenterista.