Pyhän Ristin kirkko

Haukiniemenkatu 10 b, 74100 Iisalmi

Avoinna tilaisuuksien aikana ja sopimuksesta. Jumalanpalvelus pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 10.

Pyhän Ristin kirkko

Kirkkotilaa käytetään jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja konsertteihin.

Funkkistyylinen Pyhän Ristin kirkko valmistui entisen kaupunkiseurakunnan kirkoksi vuonna 1934. Kirkon on suunnitellut arkkitehti Eino Pitkänen. Kirkko peruskorjattiin v. 1992, korjauksen pääsuunnittelija oli arkkitehti Hannu Puurunen.

Varustetaso

• kirkkoon mahtuu n. 500 henkilöä
  • äänentoistojärjestelmä
  • urut, flyygeli
  • kirkko on käytössä ympäri vuoden tilaisuuksien aikana ja muutoin sopimuksesta. Kirkon varauksia hoidetaan Palvelutoimisto ja keskusrekisteristä.

Parkkipaikkoja Ilvolankadun ja Haukiniemenkadun varrella, kirkkopihassa joitakin parkkipaikkoja esim. liikuntarajoitteisille

Vaativa pyörätuolireitti

Haukiniemenkatu 10 b, 74100 Iisalmi

Haukiniemenkatu 10 b, 74100 Iisalmi

Uskon yö

Valtakunnallinen Uskon yö järjestetään toista kertaa Iisalmessa. Järjestäjinä useat seurakunnat ekumenian hengessä. Tule mukaan !