Apua ja tukea elämään

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen.

Vaikeiden asioiden kanssa ei ole hyvä jäädä yksin, vaan niistä on tärkeää puhua jonkun kanssa. Olipa mielessäsi iso tai pieni murhe, papit, diakoniatyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

► Diakoniatyöntekijät
► Papit

Papiston tavoittaa klo 9-21 välisenä aikana puhelinnumerosta 044 7335 253
Tarkoitettu äkillisiin tilanteisiin; yksityinen ehtoollisen vietto, saattohartaudet, keskustelut ja muu sielunhoito.

Uutiset

>> Ruoka-avun kasvaneisiin kävijämääriin haetaan apua Jeleppikassi -kerrääksellä. Jeleppikassi-kerrääksessä ovat mukana Iisalmen Prisma, CityMarket, S-Market sekä Halpa-Halli. Näissä kaupoissa asioidessa voi ostaa keräykseen kuivaelintarvikkeita kuten säilykkeitä, hiutaleita ja muita pitkään säilyviä elintarvikkeita.

>> Ruoka-avun hakemiseen ohjeistus.

>> Keskustelutukea korona-ahdingossa oleville yrittäjille ja ex-yrittäjille Iisalmen seudullaKeskustelutukea voi saada lähi- tai etätapaamisena ja ajan keskustelulle voi varata helposti verkosta. Mahdollisuus on myös useamman kerran jatkuvaan keskustelutukeen. Palvelu on täysin maksuton ja työntekijät ovat vaitiolovelvollisia.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän vähävaraisille tarjoamien koronavirusmaskien jakelu Iisalmessa

Jakelu

• Ruoka-apu -tapahtuman yhteydessä joka toinen maanantaina (parittomina viikkoina) klo 10-11 Lippuniemen seurakuntakodilla (Kiviahonkatu 18).
  • Iisalmen sosiaalikeskus ma–pe klo 9–15 (Virrankatu 2)