Apua ja tukea elämään

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen.

Vaikeiden asioiden kanssa ei ole hyvä jäädä yksin, vaan niistä on tärkeää puhua jonkun kanssa. Olipa mielessäsi iso tai pieni murhe, papit, diakoniatyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

► Diakoniatyöntekijät
► Papit

Papiston tavoittaa klo 9-21 välisenä aikana puhelinnumerosta 044 7335 253
Tarkoitettu äkillisiin tilanteisiin; yksityinen ehtoollisen vietto, saattohartaudet, keskustelut ja muu sielunhoito.

Uutiset

>> Jouluavustuksia voi hakea tänäkin vuonna verkossa. Jouluavustuksia jaetaan tänä vuonna vähävaraisille lapsiperheille sekä vähävaraisille yksin eläville ja pariskunnille. Haku on avoinna 12.11.-27.11.2020

>> Diakoniatyöntekijät voivat tehdä nyt kotikäyntejä. Diakoniatyöntekijät voivat tehdä kotikäyntejä siinä tapauksessa, kun se on asiakkaan kannalta välttämätöntä tai työntekijä arvioi kotikäynnin olevan paras tapa tukea asiakkaan hyvinvointia ja jaksamista. Uutista päivitetty 11.6.2020.

>> Ruoka-avun hakemiseen ohjeistus.

>>Iisalmen seurakunnan diakoniatyö etsii vapaaehtoisia ruoka-avun viemiseksi kotiovelle. Haluaisitko toimia lähimmäistesi hyväksi tässä tilanteessa?

>> Keskustelutukea korona-ahdingossa oleville yrittäjille ja ex-yrittäjille Iisalmen seudullaKeskustelutukea voi saada lähi- tai etätapaamisena ja ajan keskustelulle voi varata helposti verkosta. Mahdollisuus on myös useamman kerran jatkuvaan keskustelutukeen. Palvelu on täysin maksuton ja työntekijät ovat vaitiolovelvollisia.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän vähävaraisille tarjoamien koronavirusmaskien jakelu Iisalmessa

Jakelu

• Ruoka-apu -tapahtuman yhteydessä maanantaisin klo 10-11 Lippuniemen seurakuntakodilla (Kiviahonkatu 18).
  • Iisalmen sosiaalikeskus ma–pe klo 9–15 (Virrankatu 2)