Ruoka-apua jaetaan joka toinen maanantai.

Ruoka-apu

Ruoka-apua jaetaan joka maanantai. Ruoka-avun jakaminen tapahtuu Lippuniemen seurakuntakodilla (Kiviahonkatu 18)

Iisalmelaiset kauppiaat lahjoittavat päiväystuotteita Iisalmen yhteisen ruoka-avun kautta jaettavaksi alueemme vähävaraisille. Jakelu tapahtuu maanantaisin Lippuniemen seurakuntakodilla (Kiviahonkatu 18). 

Ovet avautuvat klo 10.30. Klo 11.00 on lyhyt hartaushetki, jonka eri toimijaseurakunnat pitävät vuorollaan. Hartaushetken jälkeen klo 11.15 ruuanjakelu aloitetaan.

Jakelussa jaetaan niitä tuotteita, joita kaupat kunakin päivänä ovat lahjoittaneet. Liha- ja einestuotteet jaetaan pakasteina. Leipä jaetaan pakastamattomana. Ruoka-avun yhteydessä on tavattavissa myös SOTE:n sosiaalityöntekijä ilman ajanvarausta joka toinen maanantai.

Ruoka-apuun täytyy tulla päihteettömänä. Päihtyneet käännytämme ovelta pois. Ruokajakeluun on hyvä ottaa oma kassi mukaan, johon lahjoitusruuat saa. Seurakuntakoti ja sen ympäristö ovat savuttomia alueita. 

Ruokajakelusta huolehtivat vapaaehtoiset eri taustaseurakunnista. Mukana ovat Iisalmen Adventtiseurakunta, Iisalmen Helluntaiseurakunta, Iisalmen ev.lut. seurakunta, Pysäkki ry. sekä Iisalmen Vapaakirkko. 

Ota yhteyttä

vs. diakonian viranhaltija
Iisalmen seurakunta
(017) 833 51
Faksi: 017 833 5233
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi

Tehtävässä 29.3.2020 saakka. Lähetystyö, lähetyskirpputoritoiminta ja ruoka-apu.