Nuorille

Lasten ja nuorten viikkotoiminta on keskeytetty. Muiden ryhmien toiminta jatkuu tapauskohtaisesti ja tiedon tästä saa seurakunnan verkkosivuilta.

Nuorille on tarjolla viikkotoimintaa, tapahtumia, leirejä, retkiä sekä koulutusta. Tietoa toiminnasta saat tältä sivulta, sekä sosiaalisen median kanaviltamme. Tutustu ja tule mukaan!

Ajankohtaista

Kellarilla ti-to klo 14-17 avoimet ovet yli 13-vuotiaille.  Tästä pääset tutustumaan viikkotoimintaamme tarkemmin.

Kellari ja nuorisotoimisto

Seurakunnan kokoontumistila Kellari ja nuorisotoimisto sijaitsevat seurakuntatalon yhteydessä Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.

Somekanavamme

Pähee -hanke

Pähee-hanke on pilottihanke, jonka tavoitteena on kehittää uudenlainen, osallistava ja nuorten omaa päätöksentekokykyä vahvistava päihde- ja asennekasvatusväline. Hankkeessa hyödynnetään muun muassa pelillisyyttä ja virtuaalitekniikkaa. Lue lisää Pähee -hankkeen kuulumisista täältä.

Vapaapaikkahakemus -lomake tulostettavaksi

Vapaapaikkahakemus leireille/retkille pdf  tai Vapaapaikka hakemus word-muodossa