Yksityis- ja aikuisrippikoulut

Jäikö rippikoulu käymättä 15-vuotiaana ryhmän mukana? Rippikoulun voit käydä myös yksityisesti, olitpa nuori tai aikuinen. Rippikoulun käyminen voi tulla ajankohtaiseksi monesta syystä: toivot kirkollista avioliittoon vihkimistä, sinua on pyydetty kummiksi, halut liittyä kirkkoon, olet kiinnostunut seurakunnan uskosta ja toiminnasta.

Aikuisrippikoulu on hieno mahdollisuus pohtia oman elämän arvoja, suuntaa ja tarkoitusta. Kuka olen? Miksi olen olemassa? Miten on hyvä elää? Mistä kristinuskossa oikein on kysymys?

Aikuisrippikoulun voit käydä yksityisesti tai ryhmässä. Yksityisrippikoulussa opiskelet itsenäisesti ja keskustelet papin kanssa uskon tärkeimmistä asioista. Tapaamisten ja sisällön määrän sovit tarkemmin rippikoulua pitävän papin kanssa.

Helmikuussa alkaa seuraava aikuisrippikouluryhmä.
Ensimmäinen kokoontuminen on to 20.2. klo 18-19.30 seurakuntatalolla. Neljän seuraavan kokoontumisen ajankohdat ja paikat sovitaan yhdessä kalentereiden äärellä. Samoin yhdessä sovitaan konfirmaation aika ja paikka. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 19.2.2020 kappalainen Kristiina Turkille (mielellään sähköpostitse tai tekstiviestillä, sillä olen lomalla 6.-18.2.2020)

Jos haluat tietää lisää aikuisrippikouluryhmästä tai yksityisrippikoulusta, ota yhteyttä kappalainen Kristiina Turkkiin.

Aikuisrippikoulun kirja

Faksi: 017 833 5233