Kynttilä ikkunalla, sataa, vesi valuu ikkunoissa.

Suru

Tukea vaikeaan tilanteeseen voit saada sairaalapastorilta, oman seurakunnan diakoniatyötekijöiltä ja papeilta. Hautajaisten jälkeen suruun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä hautauksen toimittaneeseen pappiin. 


Seurakunnan järjestämä sururyhmä alkaa helmikuussa 2024

Sururyhmä on suljettu vertaistukiryhmä sinulle, joka olet toipumassa läheisen kuolemasta. Ryhmäkoko on rajattu ja siellä on mahdollisuus jakaa ja pohtia läheisen kuolemaan liittyviä asioita, tunteita ja kokemuksia. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen ja yhdessä olemiseen surun, muistojen ja myös ilon äärellä. Suosittelemme, että menetyksestä on kulunut joitakin kuukausia ennen kuin ilmoittaudut ryhmään. Kevään 2024 ryhmä alkaa helmikuussa. 

Sururyhmään on jatkuva ilmoittautuminen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Diakoniatyöntekijä Ritva Mustonen 044 7335 221, ritva.mustonen@evl.fi 

 

Lohturyhmä läheisensä menettäneille Seurakuntatalon Olkkarissa

Oletko menettänyt läheisesi ja kaipaat vertaistukea? Olet tervetullut lohturyhmään, kokoontumistila Olkkariin Seurakuntatalolle (Ilvolankatu 14) keskiviikkoisin 17.1., 14.2., 20.3. ja 17.4. klo 18-19.30. Ryhmässä on mukana seurakunnan työntekijä keskustelemassa yhdessä ryhmäläisten kanssa. Toivomme, että ryhmään tullessasi läheisesi menettämisestä on kulunut jo kolme kuukautta.

Ryhmä on avoin ja sinne ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla mukaan, silloin kun sinulle sopii.

Tiedustelut: Diakoniatyöntekijä Anu Naakka 044 7335 225, anu.naakka@evl.fi

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä