Kynttilä ikkunalla, sataa, vesi valuu ikkunoissa.

Suru

Tukea vaikeaan tilanteeseen voit saada sairaalapastorilta, oman seurakunnan diakoniatyötekijöiltä ja papeilta. Hautajaisten jälkeen suruun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä hautauksen toimittaneeseen pappiin. 


Seurakunnan järjestämät sururyhmät alkavat syyskuussa-2023

Sururyhmä on suljettu vertaistukiryhmä sinulle, joka olet toipumassa läheisen kuolemasta. Ryhmäkoko on rajattu ja siellä on mahdollisuus jakaa ja pohtia läheisen kuolemaan liittyviä asioita, tunteita ja kokemuksia. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen ja yhdessä olemiseen surun, muistojen ja myös ilon äärellä. Suosittelemme, että menetyksestä on kulunut joitakin kuukausia ennen kuin ilmoittaudut ryhmään. Syksyllä-2023 ryhmät alkavat syyskuussa. Toinen ryhmistä kokoontuu päivällä ja toinen alkuillasta.

Sururyhmään on jatkuva ilmoittautuminen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Diakoniatyöntekijä Ritva Mustonen 044 7335 221, [email protected] 

 

Lohturyhmä läheisensä menettäneille aloittaa toiminnan Seurakuntatalon Olkkarissa

Oletko menettänyt läheisesi ja kaipaat vertaistukea? Olet tervetullut lohturyhmään, kokoontumistila Olkkariin Seurakuntatalolle (Ilvolankatu 14) keskiviikkoisin 11.10., 8.11., ja 13.12. klo 18-19.30. Ryhmässä on mukana seurakunnan työntekijä keskustelemassa yhdessä ryhmäläisten kanssa. Toivomme, että ryhmään tullessasi läheisesi menettämisestä on kulunut jo kolme kuukautta.

Ryhmä on uusi ja siihen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla mukaan, silloin kun sinulle sopii.

Tiedustelut: Diakoniatyöntekijä Anu Naakka 044 7335 225, [email protected]

 

 

Pyhäinpäivä

Pyhäinpäivänä 4.11. klo 12-15 ovat seurakunnan työntekijöitä tavattavissa Kangaslammin hautausmaalla ja Vanhalla hautausmaalla. Heidän kanssaa hautausmaalla kävijät voivat keskustella haluamistaan asioista, iloistaan ja suruistaan.

 

 

Ota yhteyttä

sairaalapastori
044 7335 202
Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi