Kuopion hiippakunnan lähetysjuhla Iisalmessa 31.8.-1.9.2024. Infosivu

Lähetysjuhlien infopiste sijaitsee kulttuurikeskuksen aulassa.

Infopiste on avoinna lauantaina klo 9.00-16.30.

Tapahtumapaikkojen osoitteet

Kulttuurikeskus, Kirkkopuistonkatu 9
Seurakuntatalo, Ilvolankatu 14b
Pyhän Ristin kirkko, Haukiniemenkatu 10b

Tapahtumapaikat ovat lähellä toisiaan, etäisyyttä n 100 metriä.

Ilmoittautuminen

Ryhmien osallistumisesta päivään pyydetään ennakkoilmoittautumista, jotta tiedetään alustavia osallistujamääriä ennakkoon. Lauantain ruokailua varten ilmoittautuminen on pakollinen. Ilmoittautumiaan pääsee tästä linkistä.

Ruokailu

Ruokailu on ruoan etukäteen tilanneille seurakuntatalolla lauantaina 31.8. klo 12.00-14.00 välisenä aikana. Ruoan hinta on 14€. Ruokalippuja voi tilata ennakkoon tapahtuman verkkosivuilta 15.8. mennessä. Etukäteen tilatut ruokaliput voi noutaa seurakuntaryhmittäin Lähetysjuhlien Infopisteelta kulttuurikeskukselta. Ryhmittäin tilatut ruokaliput laskutetaan ryhmittäin. Ruoan valmistaa ja tarjoilee Ylä-Savon ammattiopisto opiskelijatyönä.
Ruokalista: Broilerikiusaus (kasvisruokavalion tilanneille kasviskiusaus), vihersalaatti, punajuuri, leivät, juusto+kurkku, kotijuomat, marjakiisseli.

Lähetyskahvila

Lähetyskahvila on seurakuntatalolla lauantaina 31.8. klo 9.00-16.30 välisen ajan. Kahviloissa käy vain käteinen raha. Kahvion tuotto menee Iisalmen seurakunnan lähetytsemäntien tukemaan kohteeseen Keniaan. Lisätietoa kohteesta tästä linkistä.

Ensiapu

Ensiapupäivystys on lauantaipävänä klo 9.30-18.30 välisenä aikana. Ensiavun puhelinnumero on xxx xxxxxx. Kulttuurikeskukselle on järjestetty myös lepohuone apua tarvitseville.

Lähetyslämpiö

Lähetyslämpiössä pääsee tutustumaan lähetysjärjestöjen ja eri toimijoiden toimintaan ja materiaaleihin. Lähetyslämpiö sijaitsee Kulttuurikeskuksen lämpiössä ja on avoinna lauantaina klo 10–16.30.

Majoitus

Majoituksia voi tarvittaessa kysellä iisalmelaisista hotelleista ja majoituspalveluita tarjoavista yrityksistä mm. Golden Dome, Sokos hotelli Koljonvirta ja Koljonvirta camping. Yhteystiedot löytyvät kyseisten yritysten verkkosivuilta.

Pyhäkoululaisten siunaus Etiopialaisessa kirkossa