Hautausmaat

Iisalmen seurakunnan alueella on kolme hautausmaata:

Hautauspalvelut

Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja keskusrekisteri vastaa jäsenseurakuntien hautausjärjestelyistä. Voit asioida henkilökohtaisesti Iisalmen toimistossa (Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi) maanantaista perjantaihin klo 9-15 välisenä aikana tai soittaa hautaukseen liittyvistä palveluista numeroon 044 7335 201. Asioidessa sovitaan mm. seuraavista:

• hautausaika ja –paikka sekä mahdollisesta muistotilaisuudesta
  • hautapaikka ja tarvittaessa hautapaikan näyttö
  • papin, kanttorin ja tilan varaukset
  • käytännön järjestelyt
  • haudanhoidosta sopiminen ja sopimukset

Hautausmaan toimisto sijaitsee vanhan hautausmaan eteläpäässä, os. Vanha kirkkotie. Hautakivien vastaanotto: erityisammattimies Jussi Roivainen p. 044 733 5282.

Maksut

Etsitkö tiettyä hautaa hautausmaalta?

Kaikkien Ylä-savon seurakuntayhtymän jäsenseurakuntien (Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Varpaisjärvi) hautausmaiden hautapaikkatiedot löytyvät Palvelutoimisto ja keskusrekisteristä. Tietoja voi kysyä puhelimitse puh. 044 7335 201 tai 044 7335 202. Toimisto palvelee ma-pe klo 9-15.