Kuva rippikoulusunnuntaista 2018 Pyhäjärvellä

Rippikoulusunnuntai 27.1.2019

Tammikuun viimeisenä sunnuntaina vietetään valtakunnallista rippikoulusunnuntaita. Rippikoululaiset ympäri Suomea kokoontuvat erilaisiin tapahtumiin. Kaikki Iisalmen sekä naapuriseurakuntien n. 450 rippikoululaista tapaavat toisensa Kiuruvedellä yhteisessä päivässä.

Jos olit poissa rippikoulusunnuntaista, korvaustehtävän saat tästä linkistä. Mikäli et voi tulostaa, käy hakemassa tehtävä Kellarilta avoimien ovien aikaan. Korvaustehtävä tulee palauttaa 19.2. mennessä.

Päivän aikataulu

11.00 lähtö Iisalmesta seurakuntatalolta, Ilvolankatu 14b
12.00 avajaiset
12.30 pajat

• Kirkko – Tubettaja Joona Hellman
  • Liikuntahalli – Hulluviima
  • Seurakuntakeskus – Ruokailu ja laulua

15.30 Kirkkohetki kirkossa
16.00 Kotimatka alkaa
n.16.45 Iisalmessa seurakuntatalolla

Tapahtuman järjestäjien puolesta osallistujat jaetaan kolmeen ryhmään. Huomioithan, että ruokailu on yksi pajoista ja se on vasta iltapäivällä. Mahdolliset erityisruokavaliot tilataan tietolomakkeessa ilmoitettujen tietojen perusteella. Jos terveydentilassasi, elämäntilanteessasi tai yleisessä voinnissasi on jotain, mitä työntekijöiden on hyvä tietää reissun aikana, ole yhteydessä etukäteen, jotta osaamme huomioida tilanteesi.

Ennakkoon voi käydä tutustumassa Joonan riparikokemus videoon https://www.youtube.com/watch?v=Kd0vUaACpRM ja muutenkin Joonan Tubekanavaan https://www.youtube.com/joonahellman

Tämä tapahtuma kuuluu rippikoulun kokonaisuuteen, joten odotamme, että osallistut tähän. Mikäli et pääse tulemaan, niin ilmoita siitä välittömästi tekstarilla / sähköpostilla Jarille. Tämä sen vuoksi, ettemme turhaan varaa poissaolijoille ruokaa. Poissaolleille lähetämme korvaustehtävät tapahtuman jälkeen.

Joona Hellman rippikoulusunnuntaissa
vt. pastori