Rippikoulut

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Varsinainen ilmoittautuminen vuoden 2022 rippikouluihin päättyi 14.9.2021.

Iisaaripäivä 28.5.2022: huoltajien infon esitys löytyy tästä!

Kesän rippikoulujen konfirmaatiokuvauksen ilmottautumisohje aukeaa tästä linkistä. Huom! Jokaisen konfirmaatioon osallistuvan nuoren on oltava konfirmaatiopäivänä Kustaa Aadolfin kirkossa paikalla 11.30, jotta aikaa on mahdollisille yksityiskuville sekä yhteisen ryhmäkuvan ottamiselle. Paikalle saavutaan 11.30 riippumatta siitä, osallistuuko yksityiskuvaukseen vai ei. Ryhmäkuvaan osallistuminen ei edellytä kuvan ostamista.

Ilmoittauminen rippikouluun

Ilmoittautuminen vuoden 2023 rippikouluihin on auki 5.-19.9.2022. Ripariesite postitetaan ja laitetaan verkkosivuille elokuun puolivälin jälkeen.