Ryhmät tarjoavat eri vammaisryhmille vertaistukea ja yhteisiä kokoontumisia.

Vammaisryhmät

Ryhmät tarjoavat eri vammaisryhmille vertaistukea ja yhteisiä kokoontumisia.

Näkövammaiset kokoontuvat joka toinen viikko Iisalmen seurakuntatalolla Ilvolankatu 14b. Kerho kokoontuu joka toinen tiistai klo 12 ja kestää noin puolitoista tuntia. Kerhon alussa on hartaushetki ja pientä tarjoilua. Kerhossa vierailee mm. näkövammaistyön asiantuntijoita, teemme retkiä ja keskustelemme ajankohtaisista aiheista. Teemme yhteistyötä Pohjois-Savon Näkövammaiset ry:n kanssa.

Kuurojen kerho kokoontuu kerran kuukaudessa iltaisin klo 18 Iisalmen seurakuntatalolla Ilvolankatu 14b. Kerhon alussa on pientä tarjoilua. Kerhossa on mukana myös kuurojen kuntoutussihteeri Juha Oksanen. Kerhossa käy vierailijoita sekä keskustelemme ajankohtaisista aiheista. Lisätietoja kuulovammaisuudesta kuurojen liiton sivulta.

Invalidien kanssa vietämme yhteistä kirkkopyhää keväällä. Katso myös invalidiliiton sivut.

Kehitysvammaisten päivätoimintakeskus Purjeessa kokoonnumme kerran kuukaudessa yhteiseen hartaushetkeen. Vietämme kehitysvammaisten yhteisiä joulu- ja pääsiäiskirkkoja. Katso myös kehitysvammaisten tukiliiton sivut.

Tapahtumakalenterista löydät näiden ryhmien kokoontumisajat, retket ym.

Vammaistyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Raija Autio, p. 044 7335 224, raija.autio@evl.fi

diakoniaviranhaltija
Faksi: 017 833 5233