Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme.

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin. Pitkät perinteet kastejuhlissa (ristiäiset) , rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Kasteita, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme.

Lue lisää omannäköisten juhlien järjestämisestä Elämäsi juhlat -esitteestämme!

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Eino Juhani Sjöman

Avioliittoon kuulutetut:

Avioliittoon vihityt: -

Kuolleet: Anja Tellervo Kainulainen 102 v, Jouko Mikael Löytynoja 88 v. Tikkurilan srk, Rauha Tellervo Pietikäinen 86 v, Eero Antero Niiranen 78 v, Riitta Maija Kokkoniemi 78 v, Börje Emanuel Nord 73 v, Hannu Seppo Rainer Puumalainen 70 v, Kari Juhani Kainulainen 69 v, Heikki Olavi Piippo 67 v, Ilpo Santeri Juntunen 42 v, Jari Tapio Räisänen 39 v

(Päivitetty 20.6.2024)

Toimistojen aukioloajat

Palvelutoimisto ja Hautauspalvelut
avoinna ma-pe
klo 9.00-13.00.

Poikkeavat aukioloaikamme: Olemme suljettu juhlapyhinä. Lisäksi suljemme klo 13 kiirastorstaina, vappuaattona, juhannusaatonaattona, jouluaatonaattona, uudenvuodenaattona.