Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme.

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin. Pitkät perinteet ristiäisissä, rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme.

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Iita Aino Alisa Haimivaara, Veetu Mio Oliver Niskanen

Avioliittoon kuulutetut: -

Avioliittoon vihityt: -

Kuolleet: Martta Irene Salmi 105 v, Eeva Johanna Parviainen Järvi-Kuopion srk 93 v, Väinö Alfred Laitinen 90 v, Rauha Kyllikki Oikarinen 88 v , Sirkka Orvokki Kasurinen 88 v, Seija Marjatta Virolainen 84 v, Esko Juhani Ruotsalainen 76 v, Eero Uolevi Mähönen 70 v, Orvo Leo Kalervo Saukkonen 70 v