Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme.

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin. Pitkät perinteet ristiäisissä, rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme.

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Eljas August Ilmari Taskinen, Eino Ilmari Hyvönen Sammonlahden srk

Avioliittoon kuulutetut: -

Avioliittoon vihityt: -

Kuolleet: Hanna Niskanen 98 v, Hilja Matilda Koponen 96 v, Hilja Annikki Huotari 89 v, Jarmo Uolevi Siponen 71 v, Vesa Kalervo Hynynen 67 v, Pekka Toivo Olavi Räsänen 65 v