Raamattu- ja pienpiirit

Iisalmen seurakunnan pienryhmätoiminnassa on aikuisille tarkoitettuja raamattu- ja keskustelupiirejä. Ryhmät kokoontuvat, joko viikoittain tai harvemmin esim. kerran kuukaudessa periaatteella. Piirit itse päättävät asioiden käsittelytavasta ja kokoontumistiheydestä.

Ryhmät ja –piirit on tarkoitettu pysähtymispaikoiksi Raamatun äärellä. Ne tarjoavat niin yleissivistävää tietoa, raamatuntietoutta kuin uskon kysymysten pohdiskeluakin. Ryhmät ovat pienryhmiä, joissa on helppo keskustella, esittää kysymyksiä tai siellä saa olla vain kuulollakin.

Raamattupiirit kokoontuvat vapaaehtoisen vetäjän tai seurakunnan työntekijän johdolla. Raamatun käsittelytavat, kohdat ja aikataulu sovitaan jokaisessa piirissä erikseen.

Yhteystiedot ja lisätietoja pastori Martti Sallinen p. 044 7335 246 tai martti.sallinen@evl.fi

Ilosanomapiiri

Kokoontuu joka kuukauden 1. tiistai klo 16, Päiviönk. 29 kerhohuoneella.Piiri on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutkia ja lukea Raamattua yhdessä Mailis Janatuisen Ilosanomapiiri-oppaan mukaan.

Lisätietoja Heikki Juntunen p. 044 5511 562.

Miesten raamatturyhmä

Kokoontuu maanantaisin klo 18 seurakuntatalon Kappelissa, Ilvolankatu 14b. Vapaamuotoista kyselyä, pohdintaa ja keskustelua Raamatun pohjalta. Kaikki miehet tervetulleita!

Lisätietoja Matti Kyllönen, p. 040 417 8901 ja Raimo Väisänen p.  050 522 7152.

Miesten raamattupiiri aamuvirkuille

Kokoontuu torstaisin klo 7 srk.talon kappelissa, Ilvolankatu 14b.

Tällä hetkellä tutkitaan ja luetaan Matteuksen evankeliumia ja keskustellaan sen pohjalta. Tervetuloa!

Yhteyshenkilö Olavi Oikarinen p. 044 2704 222.

Runnin raamatturyhmä

Kokoontuu joka perjantai klo 19 Hyvösellä, Kultavuorentie 22, Runni. Teemana: Kristuskeskeisyys, Raamatun lukeminen ja erityisesti Psalmien tutkiskelua. Illoissa joka toinen viikko Raamattutunti ja joka toinen viikko "vapaa sana"

Lisätietoja Kyllikki Hyvönen p. 0400 572 619.

Työikäisten raamatturyhmä

Kokoontuu lauantaisin klo 18 srk-talon 2. kerroksen kokoushuoneessa, Ilvolankatu 14b.

Piiri on ensisijaisesti raamatturyhmä, jossa tutkitaan ennalta sovittua tekstiä. Keskustelu ja kommentointi on vapaamuotoista. Musiikilla ja laululla on myös tärkeä osuus, samoin rukouksella ja asioiden jakamisella toisten kesken. Joskus vierailija alustaa sovitusta aiheesta, jonka jälkeen keskustelua. Kesällä kokoonnumme Tuomirannassa ja Iisaaressa. Piiri on tarkoitettu kaikille aikuisille, eli 18-100 vuotiaille.

Lisätietoja Heikki Juntunen, p. 044 5511 562.

Rantalan raamattupiiri

Raamattupiiri Rantalan kerhohuoneella lauantaisin (ei joka lauantai), Kirkonsalmentie 69.
Tarkemmat tiedot: Pirkko Haukka, pirkko.haukka@gmail.com, 040-7249661