Tapahtumat ja ilmoittautuminen

Täällä voit hakea tapahtumia sekä ilmoittautua Iisalmen seurakunnan leireille, retkille ja muihin tapahtumiin.

Kalenterissa eivät ole aivan kaikki seurakunnan tapahtumat, joten kannattaa edelleen seurata kirkollisia ilmoituksia.

ILMOITTAUTUMISISSA HUOM. Ilmoita yhden henkilön tiedot yhdellä lomakkeella. Mikäli haluat ilmoittaa perheestäsi useampia henkilöitä tai ilmoittaa kaverin tai työkaverin, käytä lomakkeen lopussa olevaa "Lisää kaveri" -painiketta.

"Tarkemmat tiedot" -kohdasta näet retken tai tapahtuman ilmoittautumistilanteen.

Nuorisotyön retket ja leirit on tarkoitettu ensisijaisesti iisalmelaisille, jotka eivat ole aikaisemmin olleet mukana seurakunnan retkitoiminnassa. Heille on varattu viikko ilmoittautumisaikaa, jonka jälkeen muut voivat alkaa ilmoittautumaan.

Tapahtumiin ilmoittautuminen, jos sitä vaaditaan, tapahtuu sähköisesti ellei ilmoituksessa toisin mainita!