Lippuniemen seurakuntakoti (Seurakuntakotiin mahtuu yhteensä 68 henkilöä koronapandemian aikana)

Kiviahonkatu 18 , 74120 Iisalmi

Poikkeusaikana turvavälin (1-2 m) seurakuntakotiin mahtuu yhteensä 68 henkilöä.

Lippuniemen seurakuntakoti

Seurakuntakodissa voi järjestää perhejuhlia esim. muistotilaisuuksia, ristiäisiä, hääjuhlia ja syntymäpäiväjuhlia muun muassa.

Tilojen tarkempi kuvaus

• yläsalin henkilömäärä n. 120
  • alakerrassa erikokoisia kerhotiloja
  • piano
  • videotykki, valkokangas, äänentoisto
  • tilava laitoskeittiö, ruoka- ja kahviastiat 120 henkilöä

Tilavaraukset ja lisätietoja Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon)

• tilava parkkipaikka
  • sijaitsee n. 3,5 km Iisalmen keskustasta etelään

Kuvassa Lippuniemen seurakuntakodin yläsali.

Kiviahonkatu 18, 74120 Iisalmi

Ruoka-apu

Ruoka-apua jaetaan vähävaraisille iisalmelaisille joka maanantai klo 10-11 Lippuniemen seurakuntakodin pihalla.

Kiviahonkatu 18, 74120 Iisalmi

Ruoka-apu