Kangaslammin kappeli

Kangaslammin kappeli ulkoa kesällä.

Kangaslammintie 38, 74130 Iisalmi

Avoinna tilaisuuksien aikana.

Tilava parkkipaikka kappelin vieressä. Sijaitsee n. 3 km Iisalmen keskustasta etelään, Kangaslammin hautausmaan vieressä. 

Kangaslammin kappeli

Tilaa käytetään mm. hautaan siunaamisiin, siellä vietetään ilta-, ja lastenkirkkoja, koululaisjumalanpalveluksia, konsertteja ym. tilaisuuksia.

Kangaslammin kappeli on rakennettu vuonna 1970 entisen kaupunkiseurakunnan siunauskappeliksi. Sen on suunnitellut arkkitehti Esko Laitinen. Keskiosassa olevassa kappelissa on korkealle kohoavat, parabelimaisesti kaartuvat katonlappeet, savolaisittain "viimeinen liuku". Pääsisäänkäynnin molemmin puolin on seinämuuriin uurretut kala ja sauva. Keskiosan ikkunoissa on alttariseinällä arkkitehti Esko Laitisen suunnittelema lasimaalaus, jonka keskellä on sanat "Minä olen ylösnousemus ja elämä." Joh. 11:25. 6-äänikertaiset mekaaniset urut on tehnyt Urkurakentamo Hans Heinrich vuonna 1974. Kappelissa on kylmätilat vainajien säilyttämistä varten. 

Tilojen tarkempi kuvaus

  • Istumapaikat 120 henkilölle 
  • urut
  • Kappelin postiosoite: Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.

Kappelin varaukset Palvelutoimistosta (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Tapahtumat

ma 18.12. klo 18.00 -19.30

Kangaslammintie 38, 74130 Iisalmi

Kauneimmat Joululaulut

Laula yhdessä ja tee hyvää! Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut kaikuvat maailman lasten puolesta jo yli 50. kertaa.
su 24.12. klo 16.00

Kangaslammintie 38, 74130 Iisalmi

Jouluaaton hartaus

4. adventtisunnuntai, jouluaatto