Kangaslammin kappeli

Kangaslammintie 38 , 74130 Iisalmi

Avoinna tilaisuuksien aikana.

Kangaslammin kappeli ulkoa kesällä.

Kangaslammin kappeli

Tilaa käytetään mm. hautaan siunaamisiin, siellä vietetään ilta-, ja lastenkirkkoja, koululaisjumalanpalveluksia, konsertteja ym. tilaisuuksia.

Kangaslammin kappeli on rakennettu vuonna 1970 entisen kaupunkiseurakunnan siunauskappeliksi. Sen on suunnitellut arkkitehti Esko Laitinen. Keskiosassa olevassa kappelissa on korkealle kohoavat, parabelimaisesti kaartuvat katonlappeet, savolaisittain "viimeinen liuku". Pääsisäänkäynnin molemmin puolin on seinämuuriin uurretut kala ja sauva. Keskiosan ikkunoissa on alttariseinällä arkkitehti Esko Laitisen suunnittelema lasimaalaus, jonka keskellä on sanat "Minä olen ylösnousemus ja elämä." Joh. 11:25. 6-äänikertaiset mekaaniset urut on tehnyt Urkurakentamo Hans Heinrich vuonna 1974. Kappelissa on kylmätilat vainajien säilyttämistä varten. 

Tilojen tarkempi kuvaus

  • Istumapaikat 120 henkilölle 
  • urut
  • Kappelin postiosoite: Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.

Kappelin varaukset Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tilava parkkipaikka kappelin vieressä. Sijaitsee n. 3 km Iisalmen keskustasta etelään, Kangaslammin hautausmaan vieressä. 

Induktiosilmukka
Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti
wc

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Vanha kappeli

Tapahtumat

ti 28.6. klo 18.00 -18.30

Kangaslammintie 38, 74130 Iisalmi

Kesäillan hartaus

Kesäinen hartaus ja virsiä opaskierroksen yhteydessä.