Pyhän Ristin kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 60 henkilöä)

Haukiniemenkatu 10 b , 74100 Iisalmi

Avoinna tilaisuuksien aikana ja sopimuksesta. Jumalanpalvelus pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 12.

Pyhän Ristin kirkko ja kirkkopuistoa.

Pyhän Ristin kirkko

Kirkkotilaa käytetään jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja konsertteihin.

Funkkistyylinen Pyhän Ristin kirkko valmistui entisen kaupunkiseurakunnan kirkoksi vuonna 1934. Kirkon on suunnitellut arkkitehti Eino Pitkänen. Kirkko peruskorjattiin v. 1992, korjauksen pääsuunnittelija oli arkkitehti Hannu Puurunen.

Lue lisää alttalritaulusta, uruista ja muusta koristelusta.

Varustetaso

• kirkkoon mahtuu n. 500 henkilöä
  • äänentoistojärjestelmä
  • urut, flyygeli
  • kirkko on käytössä ympäri vuoden tilaisuuksien aikana ja muutoin sopimuksesta.

Lisätietoja sekä tilavaraukset

Palvelutoimisto
☎ 044 7335 202Linkki avautuu uudessa välilehdessä, ylasavon.virkatodistukset@evl.fi

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon)