Pyhän Ristin kirkko

Haukiniemenkatu 10 b , 74100 Iisalmi

Avoinna tilaisuuksien aikana ja sopimuksesta. Jumalanpalvelus pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 10.

Pyhän Ristin kirkko

Kirkkotilaa käytetään jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja konsertteihin.

Funkkistyylinen Pyhän Ristin kirkko valmistui entisen kaupunkiseurakunnan kirkoksi vuonna 1934. Kirkon on suunnitellut arkkitehti Eino Pitkänen. Kirkko peruskorjattiin v. 1992, korjauksen pääsuunnittelija oli arkkitehti Hannu Puurunen.

Varustetaso

• kirkkoon mahtuu n. 500 henkilöä
  • äänentoistojärjestelmä
  • urut, flyygeli
  • kirkko on käytössä ympäri vuoden tilaisuuksien aikana ja muutoin sopimuksesta.

Lisätietoja sekä tilavaraukset:

Palvelutoimisto
☎ 044 7335 202, ylasavon.virkatodistukset@evl.fi

Tilojen palveluhinnasto

Parkkipaikkoja Ilvolankadun ja Haukiniemenkadun varrella, kirkkopihassa joitakin parkkipaikkoja esim. liikuntarajoitteisille

Vaativa pyörätuolireitti

Haukiniemenkatu 10 b, 74100 Iisalmi

Kirkko avoinna - hiljentymistä ja keskustelutukea varten

Kirkkoon saa tulla hiljentymään ja rukoilemaan. Paikalla on pappi ja muita seurakunnan työntekijöitä keskustelutukea ja sielunhoitoa varten. Vältetään lähikontaktia. Tulethan oireettomana.

Haukiniemenkatu 10 b, 74100 Iisalmi

Kirkko avoinna - hiljentymistä ja keskustelutukea varten, huom kellonaika

Kirkkoon saa tulla hiljentymään ja rukoilemaan. Paikalla on pappi ja muita seurakunnan työntekijöitä keskusteluatukea ja sielunhoitoa varten. Vältetään lähikontaktia. Tulethan oireettomana.