Pyhän Ristin kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 102 henkilöä koronapandemian aikana)

Haukiniemenkatu 10 b , 74100 Iisalmi

Avoinna tilaisuuksien aikana ja sopimuksesta. Jumalanpalvelus pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 10.

Turvavälin (1-2 m) mahdollistamiseksi kirkkoon mahtuu yhteensä 102 henkilöä. Alakertaan 84 henkilöä, urkuparvelle 12 henkilöä ja henkilökunnan / vastuuhenkilöiden paikoille 6 henkilöä.

Pyhän Ristin kirkko

Kirkkotilaa käytetään jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja konsertteihin.

Funkkistyylinen Pyhän Ristin kirkko valmistui entisen kaupunkiseurakunnan kirkoksi vuonna 1934. Kirkon on suunnitellut arkkitehti Eino Pitkänen. Kirkko peruskorjattiin v. 1992, korjauksen pääsuunnittelija oli arkkitehti Hannu Puurunen.

Lue lisää alttalritaulusta, uruista ja muusta koristelusta.

Varustetaso

• kirkkoon mahtuu n. 500 henkilöä
  • äänentoistojärjestelmä
  • urut, flyygeli
  • kirkko on käytössä ympäri vuoden tilaisuuksien aikana ja muutoin sopimuksesta.

Lisätietoja sekä tilavaraukset

Palvelutoimisto
☎ 044 7335 202, ylasavon.virkatodistukset@evl.fi

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon)