Lähetyskirppu

040 482 1938

Avoinna ma-la klo 10-14

Lähetyskirppu

Lähetyskirpun toiminta joudutaan ke 18.3 alkaen keskeyttämään. Emme ikävä kyllä voi ottaa vastaan lahjoituksia ja takapihan kontti on suljettu. Jatkamme uudella innolla työtä myöhemmin. Huolehditaan toisistamme ja ojennetaan auttava käsi sitä tarvitsevalle. Lisätietoja Kirsimaria Määttä p. 044 7335 226 tai Tanja Reinikainen p. 044 7335 228

Tervetuloa!

Meiltä löydät:

• Vaatteita arkikäyttöön, ulkoiluun ja juhlaan kaiken ikäisille ja kokoisille.
  • Kirjoja: romaaneja, dekkareita, hengellistä kirjallisuutta,  tietokirjoja.
  • Kodintavaraa: astioita (käyttöastioita ja taidelasia), verhoja, laukkuja, tauluja ja leluja.
  • Huonekaluja: pöytäryhmiä, sänkyjä, hyllyjä ym.
  • Seurakunnan Iloa ja kauneutta käsityöpiirien ja puutyöpiirin tekemiä uusia tavaroita lahjaksi tai omaksi iloksi!

Lahjoita Lähetyskirppuun

– Autat meitä auttamaan!

Lähetyskirppuun voi tuoda hyväkuntoista ja puhdasta, ehjää vaatetavaraa milloin vain takapihalla olevaan peltikonttiin. Muu lahjoitustavara toivotaan tuotavan suoraan kirpputorille sen aukioloaikoina. Lähetyskirppu ei ota vastaan KirjaValion- kirjoja, tietosanakirjoja, rikkinäisiä vaatteita, tavaroita.

Otamme vastaan huonekaluja mikäli myymälässä on tilaa, joten varmista asia myymälästä etukäteen. Tarvittaessa voit pyytää Lähetyskirpun maksullista kuljetuspalvelua noutamaan suurikokoisia tavaroita. Haemme ja kuljetamma huonekaluja keskiviikkoisin. Kuljetus maksaa 5€ kaupunki alueella (10km). Kuljetuksen voi varata soittamalla (040 4821 938) tai pistäytymällä myymälässä.

Haluaisitko lisää tietoa Lähetyskirpusta ja Lähetystyöstä seurakunnassamme ?
Siirry Lähetys- ja avustustyön sivuille

Myymälä

Kauppakatu 15, 74100 Iisalmi

Lähetyskirppu avoinna

Lähetyskirppu on avoinna kesäaikaan tiistaisin ja perjantaisin klo 10-14. Tervetuloa ostoksille!

Kauppakatu 15, 74100 Iisalmi

Lähetyskirppu avoinna