Perhekerhot

Perhekerhot ja perheille tarkoitetut ryhmät

Perhekerhot ja erilaiset perheryhmät ovat lasten ja aikuisten kohtaamispaikkoja, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Ne kutsuvat pysähtymään arjen keskelle. Siellä on mahdollisuus tavata muita perheitä, luoda ystävyyssuhteita, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa. Kerhot ja ryhmät perustuvat lapsen ja aikuisen yhteiseen tekemiseen sekä lapsen kasvun tukemiseen. Niissä hiljennytään, lauletaan, leikitään, jumpataan, ulkoillaan ja askarrellaankin yhdessä. Perhekerhoissa on tarjolla pieni aamu/välipala.

Perhekerhot ja ryhmät kokoontuvat eri puolilla Iisalmea. Ne ovat maksuttomia ja sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle sopii.  Syksyn 2018 toimintakausi alkaa viikoilla 33- 34. Kunkin kerhon aloituspäivät päivitetään tälle sivulle kesän 2018 aikana.

Perhekerhoista voit kysellä lisää lapsityön toimistosta: Anu Naakka p. 044 7335 225., anu.naakka@evl.fi.

Tervetuloa!

Perhekerhot kokoontuvat syyskaudella-2018:

PERHERYHMÄ "Pikkulinnut" MLL:n Perhekeskus Onnissa ja Ilonassa (Pohjolankatu 6 ) yhdessä Perheentalo-yhteistyön kanssa maanantaisin,  klo 9-12.

LIPPUNIEMI (Kiviahonkatu 18, Seurakuntakoti) "AAMUPÄIVÄARKKI" perheille ja perhepäivähoitajille tiistaisin, klo 9-11. Voit tulla arkkiin joustavasti klo 9-11 välillä ja viivähtää siellä sinulle sopivan ajan. Ohjelmassa on yhdessäoloa, leikkiä ja mukavaa yhteistä puuhastelua pienen tarjoilun kera.

PELTOSALMI (Asuntopolku 4, Peltokoto) "AAMUPÄIVÄARKKI" perheille ja perhepäivähoitajille keskiviikkoisin, klo 9-11 (Huom! Aamupäiväarkki ei kokoonnu kuukauden viimeisenä keskiviikkona). Voit tulla arkkiin joustavasti klo 9-11 välillä ja viivähtää siellä sinulle sopivan ajan. Ohjelmassa on yhdessäoloa, leikkiä ja mukavaa yhteistä puuhastelua pienen tarjoilun kera.

METSÄPIRTTI (Vanha Kainuuntie 6A) ULKOILUPAINOTTEINEN PERHEKERHO torstaisin, klo 9-11. Tässä kerhossa ulkoillaan paljon. Käytössä on myös sisätilat. Sään salliessa nautimme välipalan ulkona "kerho-ukin" huolehtiman nuotion äärellä. Ota mukaasi pienet retkieväät. Seurakunta tarjoaa kahvia ja mehua.

LIPPUNIEMI, "TAIKATASSUT" torstaisin, klo 17-19. Tässä kerhossa taiteillaan, musisoidaan, liikutaan ja leikitään joka viikko hieman eri teemalla. Kerhossa on tarjolla iltapala.

LIPPUNIEMI, "PERJANTAIN PUUROAAMU"  perjantaisin, klo 9-11. Aloitamme kerhon aamupuurolla. Puuron jälkeen yhteistä leikkiä, yhdessä tekemistä, lauluja, leikkejä ja mukavaa yhdessäoloa.

RANTALA (Kirkonsalmentie 69) perjantaisin, klo 9-11. Ohjelmassa yhdessäoloa, leikkejä, lauluja ja kädentaitoja. Kerhossa on tarjolla pieni välipala.

Muutokset mahdollisia kesän-2018 aikana.