Perhekerhot

Perhekerhot ja perheille tarkoitetut ryhmät

Perhekerhot ja erilaiset perheryhmät ovat lasten ja aikuisten kohtaamispaikkoja, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Ne kutsuvat pysähtymään arjen keskelle. Siellä on mahdollisuus tavata muita perheitä, luoda ystävyyssuhteita, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa. Kerhot ja ryhmät perustuvat lapsen ja aikuisen yhteiseen tekemiseen, lapsen kasvun tukemiseen. Niissä hiljennytään, lauletaan, leikitään, jumpataan, ulkoillaan ja askarrellaankin yhdessä sekä nautitaan kahvit ja mehut.

Perhekerhot ja ryhmät kokoontuvat eri puolilla Iisalmea. Ne ovat maksuttomia ja sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle sopii!

Perhekerhoista voit kysellä lisää lapsityön toimistosta: Anu Naakka p. 044 7335 225., anu.naakka@evl.fi.

Tervetuloa!

Perhekerhot kokoontuvat syyskaudella-2017 seuraavasti:

PERHERYHMÄ "Pikkulinnut" MLL:n Perhekeskus Onnissa ja Ilonassa (Pohjolankatu 6 ) yhdessä Perheentalo-yhteistyön kanssa maanantaisin,  klo 9-12.

LIPPUNIEMI (Kiviahonkatu 18, Seurakuntakoti) "AAMUPÄIVÄARKKI" perheille ja perhepäivähoitajille tiistaisin, klo 9-11. Voit tulla arkkiin joustavasti klo 9-11 välillä ja viivähtää siellä sinulle sopivan ajan. Ohjelmassa on yhdessäoloa, leikkiä ja mukavaa yhteistä puuhastelua pienen tarjoilun kera.

PELTOSALMI (Asuntopolku 4, Peltokoto) "PERHEIDEN ILTAPÄIVÄARKKI" aikuisille ja lapsille tiistaisin, klo 13-15. Tule viettämään tiistai iltapäivää yhdessä lapsen kanssa. Jutellaan, lauletaan, leikitään, askarrellaan ja musisoidaan yhdessä. Tarjolla iltapäiväkahvit ja mehut pienen tarjottavan kera.

METSÄPIRTTI (Vanha Kainuuntie 6A) ULKOILUPAINOTTEINEN PERHEKERHO torstaisin, klo 9-11. Tässä kerhossa ulkoillaan paljon. Käytössä on myös sisätilat. Sään salliessa nautimme välipalan ulkona "kerho-ukin" huolehtiman nuotion äärellä. Ota mukaasi pienet retkieväät. Seurakunta tarjoaa kahvia ja mehua.

LIPPUNIEMI, "TAIKATASSUT" torstaisin, klo 17-19. Täällä taiteillaan, musisoidaan, liikutaan ja leikitään joka viikko hieman eri teemalla. Kerhossa on tarjolla iltapala. To 23.11. klo 17-19 vietetään Lippuniemen Taikatassut-perhekerhossa  ”Lapsen oikeuksien iltaa” yhteistyössä sosionomi-opiskelijoiden Emilian ja Kristan kanssa.

LIPPUNIEMI, "PERJANTAIN PUUROAAMU"  perjantaisin, klo 9-11. Aloitamme kerhon aamupuurolla. Puuron jälkeen yhteistä leikkiä, yhdessä tekemistä, lauluja, leikkejä ja mukavaa yhdessäoloa.