Ikäihmisten kerhot 

Tule viettämään yhdessä mukava hetki toisten ikäihmisten seurassa. Ikäihmisten kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Kahvikupposen äärellä on mukava vaihtaa kuulumisia toisten kanssa. Kahvittelun jälkeen on lyhyen hartaushetken vuoro. Kerhoissa on vaihtuva ohjelma ja yhteinen keskustelu virittävät ajatukset erilaisiin teemoihin mukavaa yhdessäoloa unohtamatta. 

Ahjolankadun kerho kokoontuu keskiviikkoisin kello 11-12, kolme kertaa kuukaudessa. Paikkana on SPR: n kerhohuone Ahjolankatu 7 kerrostalon katutasossa.  Kokoontumisia on parittomina viikkoina, jolloin ohjaajina ovat seurakunnan vapaaehtoiset/ työntekijät. Sen lisäksi kerho on  aina kuukauden ensimmäisen parillisen viikon keskiviikkona. Silloin kerhossa vastuuvuorossa on Punaisen Ristin vapaaehtoiset.  

Ikäihmisten kerho kokoontuu parittomien viikon torstaisin seurakuntatalon alasalissa klo 11-12. Kerho alkaa yhteisellä hartaudella, jonka jälkeen on vaihtelevaa ohjelmaa ja yhdessäoloa. Kerhosta vastaa diakoniatyöntekijä Minna Heinonen.

 

Kuvan edustalla neulotut vanha mies ja nainen. Taustalla Pyhän ristin kirkko.

Lisätietoja

diakoniaviranhaltija
044 7335 202
Ilvolankatu 14 b
74100 Iisalmi

Osaamisalueena ikäihmiset