Rippikoulut

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Ajankohtaista

Rippikoulun jälki-ilmoittautuminen on auki 3.10. saakka. Varsinainen ilmoittautumisaika oli 7.-20.9. Jälki-ilmoittautumisessa ei voida enään huomioida kaverikoodia, koska alustava ryhmäjako on jo tehty. Tällä hetkellä leiririparille on paikkoja enään talviriparille (Ripari 1) ja kesällä päiväkouluun (Ripari 3).

Seurakunta lähetti syksyllä jäsenilleen Ripari-infon, jossa kerrottiin yleisesti rippikoulusta ja erilaisista vaihtoehdoista sen käymiseen. Esitteessä on kerrottu eri ripareiden ajat ja ohjeet ilmoittautumiseen.

Mikäli ette kuulu kirkkoon tai ette ole jostain syystä saaneet ripari-info esitettä, niin sen voi ladata alla olevasta linkistä. Rippikouluun voi tulla, vaikka ei olisikaan kirkon jäsen. Konfirmointi kuitenkin edellyttää seurakuntaan kuulumista.

Ryhmäjaot julkaistaan viikolla 39 (25.9. alkaen). Tieto lähtee nuorelle ja hänen huoltajalle tekstiviestinä/ sähköpostilla.

Rippikouluun odotetaan reilua 220 rippikoululaista ja valitettavasti kaikki eivät pääse samalle leirille/1. toiveelle. Odota hetki ja tule seurakuntatalolle/ kokoontumistila Olkkariin keskiviikkona 4.10. tai torstaina 5.10. klo 15.00-17.00 juttelemaan tilanteesta ja mahdollisesta ryhmän vaihdosta.

Muualla rippikoulunsa kävijöiden tulee myös ilmoittautua oheisen linkin kautta.

Ilmoittautumislinkki (paina tästä)

Rippikouluesite (paina tästä)

Ohjeet ilmoittautumiseen pdf-muodossa (ei se mitään avaruustiedettä ole, voit ohittaa nämä jos haluat)

Rippikoululaisen tietojen päivittäminen (https://www.mvs.fi/srk/ylasavo/crm)

Nuoren rippikouluun ilmoittautumisen tunnukset hukassa? Tässä ohje palauttamiseen.