Lapset tutkii yhdessä kirjaa

Päiväkerhot

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaiden lasten parissa. Se tarjoaa hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon silloin, kun lapselle riittää osa-aikainen varhaiskasvatus. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat. Kerhot toimivat 1-2 kertaa viikossa eri puolilla Iisalmea.

Päiväkerho pohjautuu kasteeseen, jossa vanhemmat ja seurakunta yhdessä sitoutuvat huolehtimaan lapsen kristillisestä kasvatuksesta. Tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Päiväkerho perustuu monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan: leikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, hartaus-, satu- ja lukuhetkiin, musiikkiin ja musisointiin sekä kaikkeen muuhun luovaan toimintaan, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerhossa kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Syksyn 2020 ja kevään 2021 päiväkerhoihin ilmoittautuminen on alkanut

Ilmoittautuminen taaperoryhmiin (v. 2017 ja 1.1.-31.7.2018 syntyneet) p. 044 7335 294

Ilmoittautuminen päiväkerhoryhmiin (v. 2014 -2016 syntyneet) verkkolomakkeella tai puhelimitse p. 044 7335 294. Päiväkerhoon ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä vahvistusta kerhopaikasta. Ryhmien kokoontumisajat päivittyvät verkkosivuille elokuun alussa.

Lisätietoa päiväkerhoista ja ilmoittautumiseen liittyen antaa Hannele Vartiainen p. 044-7335 294, hannele.vartiainen@evl.fi

Lastenkirkko

Lastenkirkko verkkosivujen sisällöt on tehty tuomaan iloa ja tukemaan lapsen hyvää elämää. Sivustoa voivat lapset ja vanhemmat käyttää yhdessä.

Lastenkirkko (Siirryt linkistä Lastenkirkon sivustoon)

Viikon tarina

Viikon tarina lapsille kuultavaksi. Tarina avaa maailmaa lapsen näkökulmasta tässä ja nyt. Se innostaa lapsia kertomaan ja leikkimään omia tarinoita.

Viikon tarina (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)

Päiväkerhoryhmät

Syksyn 2020 päiväkerhojen kokoontumisajat päivittyvät elokuun alussa. Muutokset mahdollisia. Mikäli kerhoryhmään ei tule riittävästi ilmoittautuneita, se ei aloita toimintaa.

Hernejärven koulu

Päiväkerhoryhmä