Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme.

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin. Pitkät perinteet ristiäisissä, rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme.

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Pihla Menni Elona Kaupinniemi, Aada Helmi Eerika Komulainen, Johannes Seeti Antero Roth, Viktor Samuel Sebastian Kamppikoski

Avioliittoon kuulutetut: -

Avioliittoon vihityt: Miko-Petteri Komulainen ja Janni Julia Saastamoinen

Kuolleet: Unto Mikael Auvinen 98 v, Kauko Olavi Partanen 91 v, Elvi Partanen  87 v, Terttu Kaarina Mikkonen 88 v, Mauno Henrik Kiiskinen 89 v, Sonkajärven srk