Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme.

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin. Pitkät perinteet ristiäisissä, rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme.

Kuullutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Kimi Petteri Nikolas Tapio, Jaakko Olavi Lyyra

Avioliittoon vihityt: -

Avioliittoon kuulutetut: -

Kuolleet: Esko Ensio Sipola 85 v, Eila Anneli Balk 71 v

(Päivitetty 29.10.2020)

Kodin siunaaminen

Jokainen tupa on siunaamisen arvoinen. Siunaaminen on rukousta, jossa kurotetaan kohti arkea. Jumalaa pyydetään olemaan läsnä tavallisissa asioissa, arjen keskellä.

Koti voidaan siunata myös kasteen, seurojen tai muun luontevan tapahtuman yhteydessä.  Kodin siunaamisen voi toimittaa myös oman perheen ja läheisten kesken ja sen voi tehdä joku läsnäolevista.

Haluatko, että sinun kotisi siunataan? Ota yhteyttä Palvelutoimistoon p. 044 7335 202 tai 017 83351.

"Hyvä Jumala, kiitän kodista,
omaisista, perheestämme.
Sinulta on elämämme.
Kaikki rakkaani ovat lahjaasi."

Virsi 471:1

Merkkipäivämuistamiset

• Lapsityö muistaa 1-, 2-, 3-, 4-, ja 5-vuotiaita onnittelukortilla.
    Lisätietoja lapsityönohjaaja Janne Kiimalainen p. 044 7335 293

• Nuorisotyö järjestää 10 vuotta täyttäville 10-synttärit vuosittain. Päivänsankareille lähetetään henkilökohtainen kutsu juhlaan.
    Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Satu Krogerus p. 044 7335 218.

• Onneksi olkoon, uudesta elämän vaiheesta! 65 vuotta täyttäneitä kutsutaan yhteiseen tapahtumaan, jossa tarjotaan mahdollisuutta toimintaan seurakunnan vapaaehtoistyössä.

• 75 vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä kutsumme yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan vuosittain. Lähestymme syntymäpäivän viettäjiä kirjeitse, jossa on tarkemmat tiedot juhlasta ja siihen ilmoittautumisesta.

• Lisäksi täyttäessäsi 80 v, 85 v ja 90 v muistamme Sinua onnittelukortilla.

• 95- vuoden jälkeen, lähetämme onnittelukortin kerran vuodessa ja päivänsankari voi, niin halutessaan, pyytää pappia, diakoniatyöntekijää ja jotain muuta seurakunnan työntekijää onnittelukäynnille kotiinsa tai laitokseen, sairaalaan tai vastaavaan paikkaan, jossa asuu.

• Aina on mahdollista pyytää seurakunnan työntekijöitä juhlistamaan omaa syntymäpäiväjuhlaa, tuleepa vuosia täyteen minkä verran tahansa. Toivomme kuitenkin, että pyynnöt tulevat tarpeeksi ajoissa.

Lisätietoja Virpi Jukarainen p. 044 7335 283