Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme. 

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin. Pitkät perinteet kastejuhlissa (ristiäiset) , rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Kasteita, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme.

Lue lisää omannäköisten juhlien järjestämisestä Elämäsi juhlat -esitteestämme!

 

Kuulutukset

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet.

Kastetut: Eppu Aulis Eevertti Haikarainen, Mikkelin tuomiokirkkosrk

Avioliittoon kuulutetut: -

Avioliittoon vihityt: -

Kuolleet: Riitta Liisa Mäkinen 83 v, Onni Sakari Mehtonen 77 v, Kyösti Tapio Virkkunen 74 v, Erkki Juhani Partanen 71 v. Kiuruveden srk, Juha Tapani Miettinen 67 v

(Päivitetty 18.4.2024)

Toimistojen aukioloajat

Palvelutoimisto ja Hautauspalvelut
avoinna ma-pe
klo 9.00-13.00.

Poikkeavat aukioloaikamme: Olemme suljettu juhlapyhinä. Lisäksi suljemme klo 13 kiirastorstaina, vappuaattona, juhannusaatonaattona, jouluaatonaattona, uudenvuodenaattona.

Palvelutoimisto ja puhelinpalvelu avoinna ti 16.4.2024 klo 12.00-13.00. Toimisto suljettuna klo 9.00-12.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Hautauspalvelut ja puhelinpalvelu avoinna normaalisti klo 9.00-13.00.