Nuoria iso joukko kellarilla. He istuvat ringissä ja laulavat.

Viikkotoiminta

Avoimet ovet

(yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille)

Kaikki ovat tervetulleita juttelemaan, tapaamaan kavereita, pelaamaan, odottamaan bussia, tai muuten vaan vötkyilemään. Avoimet ovet ovat auki tiistaina, keskiviikkona ja torstaina kello 14.00-17.00.

Kellarilla on paljon erialaisia lautapelejä, biljardi- ja bingispöytä, lätkä- ja  rallipeli, aito Spiderman-flipperi, muutama kitara, ukule ja laulukirjoja. Kellarilla voit myös kuunnella musiikkia tai katsella telkkaria. Paikalla myös nuorisotyönohjaaja. Kellarin löytää seurakuntatalon alakerrasta, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.

Nuortenillat

Torstaisin heti avoimien ovien jälkeen, alkaen kello 17.00 ja päättyen noin kello 19.00. Nuorten vetäjien suunnittelemaa ja toteuttamaa ohjelmaa. Tervetuloa kaikki mukaan.

vs. nuorisotyönohjaaja
74100 Iisalmi