Nuorille

Nuorille on tarjolla viikkotoimintaa, tapahtumia, leirejä, retkiä sekä koulutusta. Tietoa toiminnasta saat tältä sivulta, sekä sosiaalisen median kanaviltamme. Tutustu ja tule mukaan!

Ajankohtaista

Kellarilla ti-to klo 14-17 avoimet ovet yli 13-vuotiaille.  Tästä pääset tutustumaan viikkotoimintaamme tarkemmin.

Kellari ja nuorisotoimisto

Seurakunnan kokoontumistila Kellari ja nuorisotoimisto sijaitsevat seurakuntatalon yhteydessä Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.

Somekanavamme

Pähee -hanke

Pähee-hanke on pilottihanke, jonka tavoitteena on kehittää uudenlainen, osallistava ja nuorten omaa päätöksentekokykyä vahvistava päihde- ja asennekasvatusväline. Hankkeessa hyödynnetään muun muassa pelillisyyttä ja virtuaalitekniikkaa. Lue lisää Pähee -hankkeen kuulumisista täältä.

Vapaapaikkahakemus -lomake tulostettavaksi

Vapaapaikkahakemus leireille/retkille pdf  tai Vapaapaikka hakemus word-muodossa