Ihmisiä konfirmaatiossa Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkossa.

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelukset ovat aina kaikille avoimia kokoontumisia. Messua vietetään joka sunnuntai. Jumalanpalvelus koostuu Raamatun lukemisesta, saarnasta ja rukouksesta sanojen ja laulujen muodossa. Jumalanpalvelukset ovat erilaisia musiikiltaan ja muulta toteutukseltaan. Monimuotoisuus antaa rikkaalla tavalla mahdollisuuden hiljentyä ja kokea elämyksiä yhdessä. 

Jumalanpalveluksessa saamme olla yhdessä rakastavan Jumalan edessä. Voimme hiljentyä ja rauhoittua elämän hyörinän keskellä sekä kokea yhteyttä toisten kanssa. Saamme tuoda kiitoksemme, pyyntömme ja kaikki elämän asiat rukouksessa Jumalalle.  Seurakunta myös rukoilee kastettujen, avioliittoon kuulutettavien ja hautaan siunattujen puolesta. Jumalanpalveluksessa Jumala palvelee meitä sanan ja Pyhän ehtoollisen välityksellä. 

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus sisältää nimenmukaisesti pyhä aterian, ehtoollisen.

Sanajumalanpalveluksessa ei vietetä ehtoollista, se on yleensä kestoltaan messua lyhyempi. 

Tilkkutäkkimessussa saamme opetella nuoren seurakunnan veisuja, jotka ovat tuttuja mm. rippikoulusta. Kansanlaulukirkossa lauletaan kansanlaulujen sävelmiin tehtyjä hengellisiä lauluja. Perhemessuissa ja vauvakirkoissa eri sukupolvet kohtaavat toisensa. Niissä musiikkia, rukousta ja raamatun lukua toteutetaan lapset huomioon ottaen. Niiden sisältö tukee lasten kristillistä kasvatusta. 

► Osallistu jumalanpalvelusten kehittämiseen

Striimattavat jumalanpalvelukset YouTubessa

Iisalmen seurakunnan YouTube -kanava (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)Linkki avautuu uudessa välilehdessä